2777
2789
عنوان

به این پسر فرصت بدم یا نه

391 بازدید | 24 پست

بچه ها یه خواستگاری دارم تو مرحله اشناییم

بیشتر از یه ماهه تقریبا 

چن بار بیرون رفتیم و خانواده ها همو دیدن

بعد من حس کشش زیادی برام نداره این اقا ینی اوایل بی حس بودم الان نمیدونم استرس دارم یا چی ولی حس میکنم کشش ندارم 

بهش گفتم بدرد هم نمیخوریم 

کلی پیام داده ازت خوشم اومده و همه جوره باهات کنار میام همه جوره حمایت و ساپورتت میکنم و این چیزا 

خیلی حرف زده میگه فرصت بده بازم بیشتر همو بشناسیم 

شما بودین چیکار میکردین

عزیزم قرار نیس تو ی ماه ی کششی سمتش داشته باشه

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب راجب رفتارو ظاهرش باهاش صحبت کن شاید بهت علاقه مند باشه و بتونه بخاطرت تغییر بده.. حتما حرفاتو رک بهش بزن تا اونم تکلیفشو بدونه و تصمیم درست بگیرین.. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
پس چرا مشاورا میگن باید همون اوایل به دلت بشینه طرف

منظورشون اینه ک قافش و تیپش و اخلاقش ب دلت بشینه ن اینکه حس دوس داشتن بهش داشته باشی

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
عزیزم اگه به دلت ننشسته هر چقدرم صبر کنی قرار نیست فرجی بشه، اگرم بهش بله بگی بعدا پشیمون میشی، اون ...

به دل نشستن چطوریه؟ همون اوا بوجود میاد؟

خب اخه میترسم هیچکس به دلم نشینه و مجرد بمونم

عزیزم اگر واقعا احساس میکنی که هیچ جاذبه ای برای شما نداره خوب ردش کنید ولی معمولا با یک ماه کشش زیادی ایجاد نمیشه شما باید ببینید ملاک های اصلی شمارو ایشون دارن یا نه 

🌟من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد🌟