2777
2789
عنوان

به این پسر فرصت بدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 24 پست
خب راجب رفتارو ظاهرش باهاش صحبت کن شاید بهت علاقه مند باشه و بتونه بخاطرت تغییر بده.. حتما حرفاتو رک ...

خوبه مشکلی نداره 

معیارم نیس مثلا من از پسرای چشم و ابرو مشکی سبزه خوشم میاد ولی این یکم بوره حتی 

بستگی به شخصیتت داره اگه من توی این شرایط باشم فرصت نمیدم چون میدونم اثری روم نداره هرکاری بخواد بکنه پس وقتشو نمیگیرم و بیخودی غرور پسر مردمو له نمیکنم چون خودم برادر دارم و کسی باهاش بازی کنه نابودمیشم.

از ظاهرش خوشت اومده یانه؟ این خیلی مهمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به دل نشستن چطوریه؟ همون اوا بوجود میاد؟ خب اخه میترسم هیچکس به دلم نشینه و مجرد بمونم

امکان نداره توی یه ماه بتونی عاشق طرف بشی ولی باید ظاهر و رفتار و شخصیت و یا حتی موقعیت اجتماعی طرف به دلت بشینه، به زبون ساده تر اینکه حداقل واست قابل تحمل باشه

بستگی به شخصیتت داره اگه من توی این شرایط باشم فرصت نمیدم چون میدونم اثری روم نداره هرکاری بخواد بکن ...

من وابستش نگردم گفتم بدرد هم نمیخوریم ولی خودش اصرار میکنه 

ظاهرش خنثی نه حس خوب نه بد ولی رو به منفی

خوبه مشکلی نداره  معیارم نیس مثلا من از پسرای چشم و ابرو مشکی سبزه خوشم میاد ولی این یکم بوره ...

والا مهم اخلاقش که دوست داشته باشه اینکه بهت قول داده حمایتت منه ساپورتت کنه و خوشبخت.. اینا بخدا مهمتراز چشم ابرو مشکی... ممکنه یه جشم ابرو مشکی اصلا این معیار هارو نداشته باشه با چشم و ابرو میخوای تنها زندگی کنی.. ببین من نظرمو میگم یکم روی معیارت تجدید نظر کن زندگی خودت ولی بنظرم معیارت عاقلانه و منطقی نیست. وجه خوبی هاشو توی ترازو قرار بده ببین خوبیاش چقد زیاده.. بدیاش چقده. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
والا مهم اخلاقش که دوست داشته باشه اینکه بهت قول داده حمایتت منه ساپورتت کنه و خوشبخت.. اینا بخدا مه ...

میدونم ولی اخه حسم مهمه 

زندگی بدون حس چه فایده ای داره...

خیلی سخته کاش خدا کمک کنه

میدونم ولی اخه حسم مهمه  زندگی بدون حس چه فایده ای داره... خیلی سخته کاش خدا کمک کنه

انشالله بااین تفاسیر شما نمیتونی کناربیای تمومش کنی بهتره. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻