2777
2789
عنوان

روغن‌آرگان چجوری استفاده کنم

269 بازدید | 29 پست

از روغن ارگان برای مو چطوری استفاده میکنید

من موهام کم‌پشتن و یکمم ریزش‌مو دارم ولی خیلی لختن

برای رشد‌موها چجوری باید ازش استفاده کنم ؟؟

قبل حمام یا قبل‌خواب ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد حموم وقتی موهات نم داره

به ساقه و نوک بزن ولی به ریشه نزن 

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂
وقتی خریدم بهش ک گفتم اینطوریه موهام گفت به کف‌سرت بزن ، چیکارکنم درست تره ؟؟

نمی‌دونم والا . من خودم به ریشه نمی‌زنم 

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂
تاثیری داشته ؟

نه فعلا یه ماهه دارم میزنم 

البته مال من شرکتیه . گلیس

من امروز خریدم ، از دوستام ک تو همین‌کارا هستن میپرسم تگت میکنم بهترین نتیجه‌رو ببینی

اوکی .عکس قبل و بعد بگیر 

بزار بهت بگم اگە بخوای هر روز بزنی باید حجم کم روغن بزنی کمی بزنی رو کف دستت چهار انگشتتو بزاری روس بە اصطلاح با خنگ و انگشتای روغنیت ریشە و پوست سرتو چرب کنی و کمی ماساژ بدی

اگرم نە فقط قبل حموم میزنی میتونی حجم زیاد بزنی ولی باید20دقیقه قبل بشوری وگرنە بیشتر می ریزە

2790
2778
2791
2779
2792