2777
2789
عنوان

روغن‌آرگان چجوری استفاده کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 29 پست
من امروز خریدم ، از دوستام ک تو همین‌کارا هستن میپرسم تگت میکنم بهترین نتیجه‌رو ببینی

منم خریدم منتها برا صورتم،گفتن برا جوانسازی و رفع چروک خوبه....

اگ ممکنه در این مورد هم بپرسین تا بیام بخونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزممم 

خواهش میکنم شغلم بود قبلا باید همش واسە مشتریا توضیح میدادم خیلی دیر متوجە میشدن آخرش مجبور شدم یە کلە مانکن  بزارم رو اون آموزش بدم بە مردم 

اگرم میخوای ریزشش کمتر بشە یە قرصی بهت میگم ارزونم هست ریزشو خیلی کم میکنە دیروز یەمشتریم گفت کم شدە ریزش

خواهش میکنم شغلم بود قبلا باید همش واسە مشتریا توضیح میدادم خیلی دیر متوجە میشدن آخرش مجبور شدم یە ک ...

چقدر بامسئولیت ، فروشنده ک فقط به‌من گفت بزن کف‌سرت بعدم الان ک سرچ کردم دیدم خیلی برندهای بهتری بودن تا اینی ک من گرفتم ،

وای آخرش همین قرصها تاثیرشون بیشتره لطف‌میکنی بگی ❤

چقدر بامسئولیت ، فروشنده ک فقط به‌من گفت بزن کف‌سرت بعدم الان ک سرچ کردم دیدم خیلی برندهای بهتری بود ...

ممنون باور کن یادم میاد بعضی چیزای سادە رو نیم ساعت توضیح دادم یە بار روغن مو آموز میدادم دستم چرب بود مردەاومد جلو گفت موهای منو چرب کن گفتم نمیخواد😐😐

روغن کە میزنی سیاهدانە بابونە بنفشە اینا خوبن از عطاریا بگیر ترجیحا دست ساز

نەەە روغن یە چیزە قرص یە چیز

برو داروخونە بگو بیوتین یا همون ویتامین ب7ولی خارجیش ایرانیش نە باور کن خیلی عالیه مشتریم دیروز گفت گرفتم130هزار

ممنون باور کن یادم میاد بعضی چیزای سادە رو نیم ساعت توضیح دادم یە بار روغن مو آموز میدادم دستم چرب ب ...

😂😂😂

من b6 و b12 میخورم هرروز حدودا، b7 هم باید بگیرممم مرسی عزیزم❤

ممنون باور کن یادم میاد بعضی چیزای سادە رو نیم ساعت توضیح دادم یە بار روغن مو آموز میدادم دستم چرب ب ...

حالا این روغن‌آرگان برای ریزش‌مو و رشدمو تاثیری داره؟؟

بیشتر مشکلاتی ک دارم بخاطر کمبود ویتامینb هست همین ریزش‌مو و .. دکترم گفته هرروز بخورم b12 فعلا🥲

بیوتین خارجی حتما حتما بخور روزی یک عدد تا یک ماە من خودمم خوردم واقعا عالی بود الان همەب6 استفادە میکنن ولی ب7نشنیدن