2777
2789

سلام بچه ها روزتون بخیر خوشی

ازتون کمک میخام. 

من یه رفیق خیلی صمیمی و مثل خواهر دارم که اونم تنها دوستش منم. ما ده 12 ساله باهم رفیقیم و خانوادگی هم همینطور. هردو ازدواج کردیم.

دوستم به تازگی داییشو از دست داده ایشون جوون بود و در استخر غرق شد. تقریبا همسن خودمون بود داییش. و حالا دوستم بسیار حالش بده و افسردست و یکسره گریه حدودا پنجاه روز گذشته. میدونم زمان کمی هست و خیلی زمان میبره ک بهتر بشه ولی الانم داره زندگیش ب خطر میفته چون یسره میرن اون روستا سر خاکش و یکسره گریه و حتی عروسی من نیومد. این اتفاق ی هفته مونده ب عروسی من افتاد ک خب من نمیتونستم عروسیو کنسل کنم. الانم بقیه جاها نمیره با شوهرش ب مشکل خوردن چون اون میخاد دوره همی قرعه کشی ک بهشون افتاده روبیاره خونشون ولی دوستم راه نمیده میگه عزادارم. 

قرارع فردا باهاش صحبت کنم. چی بگم بتش؟  دوستم خیلی برام عزیزه. ولی بیش از حد داره عزاداری میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نطرم ۵۰ روز زمان بوده که باید کنار میومده 

اگه از الان کنار نیاد هیچ وقت کنار نمیاد 

باید روانشناسی باهاش حرف بزنی 

که بررده به زندگیش

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

بیشتر سعی کن بهش بفهمونی درکش میکنی و تنها نیست مثلا بگو‌ من پیشتم و میتونی روم حساب کنی اگه میخوای با کسی حرف بزنی من هستم و هر کمکی ازم بربیاد برای بهتر شدنه حالت میکنم.

ای بابا حتما باهاش خیلی رابطه خوبی داشته !!! وگرنه من که عموم فوت کرد همون هفته اول بود غصه و ناراحتیم

دورهمی رو بدون تشریفات و یه عصرونه بگیرن که بهش فشار نیاد و فکر نکنه بقیه دلشون شاده...بگو یه حلوا اماده کنه با خرما..مهمونا یه فاتحه بفرستن و بی سروصدا قرعه کشی کنن برن

بالاخره الان دست هم تنگه و پول لازمن...داییشم راضی نیست انقد به خودش فشاربیاره

الهی...  خدا رحمتش کنه

به عشقم پیام دادم ولی جواب نداد حالم بده توقع نداشتم جواب نده وقتی بدونه حالم بده دارم  دیونه میشم

عشق من مثل مرگه هیچوقت دوبار اتفاق نمیفته◌🧡◌