2789
عنوان

نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 38 پست
من اون مورد رو مثال زدم منظورم اصلا اشاره مستقیم به موضوع ازدواج شما نبود

آره متوجه شدم و  مشکل منم دقیقا ازدواجه ایکاش جور شه برام دعاکنید

بیاین برای سلامتی پدرو مادرامون صلوات بفرستیم.کی بهتر ازاونا؟؟؟؟
اگر حالشو داشتی اینو بخون، شایدم قبلا شنیده باشی https://www.iscanews.ir/news/978282/هرگز-نمی-گویم ...

ممنون 👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره متوجه شدم و  مشکل منم دقیقا ازدواجه ایکاش جور شه برام دعاکنید

انشاالله اگر خیر هست جور بشه خودت هم از خدا بخواه اگر صلاحت در این ازدواج هست جور بشه برات انشالله حاجت روا بشی 

انشاالله اگر خیر هست جور بشه خودت هم از خدا بخواه اگر صلاحت در این ازدواج هست جور بشه برات انشالله ح ...

مرسی انشاالله 🙏

درسته حق با شماس  خیلی از خدا فاصله گرفتم خیلی

هرچی هم که بشه نمازتو ترک نکن

همون نماز نجاتت میده

اینو با تمام وجودم درک کردم چقدر راهو اشتباه رفتم همین نماز بَرَم گردوند

همه ی ما حاجتایِ برآورده نشده داریم با ترکِ نماز که درست نمیشه جانم 

ممنون میشم🙏

سلام خواهرم,وقتتون بخیرجواب استخاره تون خیلی بد اومد,متاسفانه

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

ممنونم از محبتتون

التماس دعا

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است