2789
عنوان

نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 38 پست

خب چرا معنیشو متوجه نمیشید؟

الان دیگه ترجمه و تفسیر به هر زبونی هست

میتونی یاد بگیری و موقع نماز خیلی خوب درکش کنی

من جایی خوندم هرطوری به خدا گَمان داشته باشی خدا هم همونطور باهات رفتار میکنه

خدا خیلی جاها خداییشو بهمون نشون میده

خودم وقتی فکر میکنم میبینم چه جاهایی آبرومو میتونسته ببره اما حفظ کرده فقط کافیه بشینیم و فکر کنیم خدا خیلی جاها برامون خدایی کرده

من عالم مذهبی نیستم فقط نظر شخصی خودم رو میگم از نظر من نماز یه جور شکرگزاری هست، وقتی اینجوری بهش ن ...

وقتی میبینم بجای اینکه به خواسته هام نزدیک شم دور میشم دلسرد میشم

بیاین برای سلامتی پدرو مادرامون صلوات بفرستیم.کی بهتر ازاونا؟؟؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میدونم ممکنه تو زندگی یه جاهایی کم بیاری و از خدا نا امید بشی ولی بدون حتی خودتم معجزه خداییبه جای قهر کردن باهاش دوستیتو باهاش بیشتر کن تا حتی تو اوج سختیاتم آرامش داشته باشی 

عزیزم هیچکس غیر از خدا رفیق لحظه های سخت تو نیست

اینم بدون که خدا به نمازت هیچ احتیاجی نداره اون فقط میخواد با نماز خوندنت بهت کمک کنه تا خودتو بهش  نزدیک کنی 

امیدوارم روزای سختت زودتر بگذره و از عمق وجودت اینو درک کنی

میدونم ممکنه تو زندگی یه جاهایی کم بیاری و از خدا نا امید بشی ولی بدون حتی خودتم معجزه خداییبه جای ق ...

مرسی از دعای قشنگت انقد سخته حتی به خودکشی فک میکنم خیلی خیلی سخت میگذره روزا دیگ نمیدونم چکارکنم😔

سلام میشه یه استخاره برای من بگیرید؟

چشم نگاه کنم وقتش هر وقت بود میگیرم جوابشو میدم

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

اینکه الان نمیخونی شک نداشته باش کارِ شیطانه

اینکه برا خدا شرط تعیین کنیم بنظر خودت کارِ درستیه عزیزم؟

میفهمم شاید یچیزی رو خواستی و بهش نرسیدی

اما ما خدا رو رها کنیم ارتباطمونو قطع کنیم دیگه به کی میتونیم تکیه کنیم

اینکه الان نمیخونی شک نداشته باش کارِ شیطانه اینکه برا خدا شرط تعیین کنیم بنظر خودت کارِ درستیه عزی ...

درسته حق با شماس 

خیلی از خدا فاصله گرفتم خیلی 

وقتی میبینم بجای اینکه به خواسته هام نزدیک شم دور میشم دلسرد میشم

شاید بعضی از خواسته ها به نفعت نباشه. اگر به دور و برت یا حتی گذشته خودت نگاه کنی نمونه هاش رو ببینی. مثلا من کسی رو میشناختم که تو فامیل خواستگار خوبی داشت ولی آرزوش این بود که ازدواج کنه و بره خارج و اونقدر نذر و نیاز کرد تا به آرزوش رسید ولی همسرش بعد از مدتی بهش خیانت کرد و تو کشور غریب ولش کرد و با بدبختی برگشت ولی شانس آورد و همون پسر فامیل که ازدواج هم نکرده بود رفت خواستگاریش و الانم خوب و خوشه. بالاخره تو زندگی هرکسی هم روزای خوب هست هم بد. مهم اینه که موقع سختی تحمل کنی تا به خوشی برسی

در ضمن چرا فقط به نداشته هات نگاه میکنی داشته هات رو ببین

مرسی از دعای قشنگت انقد سخته حتی به خودکشی فک میکنم خیلی خیلی سخت میگذره روزا دیگ نمیدونم چکارکنم😔

نمیدونم چی باعث شده انقدر تحت فشار باشی اما یکم بیشتر به همون مشکل فکر کن خدا واسه هیچ کدوم از بنده هاش بد نمیخواد گاهی خود ماییم که حقیقت زندگی رو فراموش میکنیم باور کن همه اینا یه روزی حل میشه دوباره از ته دل میخندی و بارم یک مشکل جدید شروع میشه 

به نظرت ارزششو داره؟ سعی کن خدا رو درست بشناسی تو رو خدا آفریده این یعنی ارزشمندی یعنی ارزش عبادتشو داری 

خواهش میکنم ازت نمازتو دوباره شروع گن قبلش کامل تفسیرشو بخون بعد با عمق قلبت بخونش بهت قول میدم میتونی آغوش خدا رو درک کنی درکت میکنم عزیزم سعی کن یاد بگیری خدا رو مقصر لحظه هایبد زندگیت ندونی و تنها تو شادیات بندش نشی اینجوری خیلی زندگیت قشنگ میشه 

سر نمازات منم دعا کن 

نمیدونم چی باعث شده انقدر تحت فشار باشی اما یکم بیشتر به همون مشکل فکر کن خدا واسه هیچ کدوم از بنده ...

چشم بشرط لیاقت ❤️

ممنون بخاطر حرفای قشنگت الهی خیر ببینی

شاید بعضی از خواسته ها به نفعت نباشه. اگر به دور و برت یا حتی گذشته خودت نگاه کنی نمونه هاش رو ببینی ...

من شرایطم خیلی فرق میکنه 

درسته برمیگرده ب ازدواج ولی با همه من فرق دارم خیلی فرق دارم😔

من شرایطم خیلی فرق میکنه  درسته برمیگرده ب ازدواج ولی با همه من فرق دارم خیلی فرق دارم😔

من اون مورد رو مثال زدم منظورم اصلا اشاره مستقیم به موضوع ازدواج شما نبود