سلام وقتتون بخیر دوستان میخواستم ببینم برای چی ما نماز میخونیم اکثر ما ها حالا من خودم متوجه معنی بعضیاشون نمیشم هیچ درکی ندارم و از رو عادت میخوندم که فقط میگفتم بخونم یا مثلا یه جوری ب خدا نزدیک شم الان یه مدته گذاشتم کنار و چون سر یه اتفاقایی لج کردم گفتم تا خدا خداییشو ثابت نکنه منم نمیخونم من آدمی بودم که هر ماه یه چله برمیداشتم و کلی دعا و نذری در حد توانم انجام میدادم ولی الان یجورایی عذاب وجدان دارم که نمیخونم میشه کمکم کنید
بیاین برای سلامتی پدرو مادرامون صلوات بفرستیم.کی بهتر ازاونا؟؟؟؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من عالم مذهبی نیستم فقط نظر شخصی خودم رو میگم از نظر من نماز یه جور شکرگزاری هست، وقتی اینجوری بهش نگاه کنی ناخواسته داشته هات رو می بینی و روزی پنج بار به خودت یادآوری میکنی چه نعمتهایی داری و بابتشون شکر میکنی. من از این کار حس خوبی میگیرم.
خدا خداییشو اثبات کنه؟ تو باید بری دنبال نشونه هاش
به زیادی عبادت نیست، عبادت خیلی چیز خوبیه ، به شرط اینکه درکنار تفکر و تعقل باشه
نماز رو برای سلامتی جسم و روانت میخونی
بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت میبرم.☕ من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..
الان وقت ندارم,یه روزدیگه بهم پیام بدید براتون توضیح میدم
کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است