2777
2789

برا یاد گیری یه حرفه میخام راهنمایی کنید 

من تتو بدن خیلی دوست دارم ولی ولی میترسم مشتری گیرم نیاد و اینکه هزینه اش حدود ۱۲ تومن 

دیگ ناخن هم دوست  دارم ولی خب اونم میگن دست زیاده هرینه نمیدونم احتمالا همون ۶ اینا دستگاهش اینا 

دیگه بقیه لاین هام واقعا نرفتم نمیدونم کراتین احیاو رنگ و میکاپ  نمیخام چون دانشجو ام وقت گیره اینا 

بقیه چیزا عم مژه و  پدیکور و کوتاهی و ... هست ک خب بین اینا ترجیحم مژه هست حالا بنظرتون برم سراغ علاقه ام یا نه ؟؟خواهشا تجربه دارین بگین راهنمایی کنید میخام براش طلا بفروشم بع عنوان سرمایه میترسم نگیره 🥲🥲🥲بشدت ذو دلم 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مژه بیشتر مد نظرمه

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂

ناخن کاری سمتش نرو که خیلی خرجشه عزیزم کم کم باید حداقل ۱۰۰ تا لاک ژل داشته باشی قلموهاش هرکدوم ۳. ۴ ملیون دستگاه یووی ایربراش و فن و اینا فقط حدود ۱۵ ۲۰ تومن میشه و خورده ریزا که نگم...

•Only god can judge me ❤️‍🩹🫂•هر حرفی تو تاپیک بزنم به خودم مربوطه و اسی تا ریپ نزدم دخالت نکن🤌کاسه داغ تر از اششش
با این که خودم دوست ندارم تتو بزنم ولی تتو باحاله تتو ارتیست ها هم معمولا خوشگلن 

دلو یک دله کنم برم؟؟ دوست دارم واقعا ولی میترسم خیلی هزنیه کنم و شکست بخورم

مژه بیشتر مد نظرمه

می تونم کنار تتو مژه یاد بگیرم آخه یجا رفتم گف ۵۰۰ بهت یاد میدم بنظرت با این شرایط مژه یا تتو آخه مژه زودم از مد میفته

دلو یک دله کنم برم؟؟ دوست دارم واقعا ولی میترسم خیلی هزنیه کنم و شکست بخورم

معمولا مشتری های خودشونو دارن 

ناخن کار بودن دیگه خوب نیست خیلی زیاد شده تو شهر ما ناخن کار ها از هر چیز دیگه ای بیشترن خب مگه مردم چقدر زیادن مگه چقدر میخوان ناخن بکارن 

جدیدا هم هی دارن بد ناخن کاشتن رو میگن مدش به زودی میره 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
تتو چی ؟؟برم یا نه 

تتو زیاد بازار کاراش خوب نیست تو ارایشگاه ما تتو کار معمولا بیکاره تازه با اینکه ارایشگاه جا افتاده ای هست‌....

ولی مژه بازار کاراش خوبه ولی خیلی باید دقتت بالا باشه و ظریف کار چون چشم جای خطرناکی هست

•Only god can judge me ❤️‍🩹🫂•هر حرفی تو تاپیک بزنم به خودم مربوطه و اسی تا ریپ نزدم دخالت نکن🤌کاسه داغ تر از اششش
می تونم کنار تتو مژه یاد بگیرم آخه یجا رفتم گف ۵۰۰ بهت یاد میدم بنظرت با این شرایط مژه یا تتو آخه مژ ...

احساسی که از تتو دارم اینه که فضاش بهداشتی نیست 

نمدونم مجوز داره این کار اینجا یا نه پرستیژ کاری زیاد بالا نیست تو تتو هم دست خیلی زیاد شده الان یه جایی هست بدون پول اموزشت میده اما باید مثلا یه سال براشون مجانی کار کنی

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂

مژه بهتره چون هم وقت کمی میگیره هم بین دوستات و همکلاسیاتم راحت مشتری گیر بیاری دائمی میشن...وسایل کارتم زیاد نمیشه هزینه ش...بعد که کارت گرفت میتونی برا لیفت مژه هم آموزش ببینی و انجام بدی

مژه اگ کارت تمیز باشه خیلی جاها میخوانت 

معمولا مشتری های خودشونو دارن  ناخن کار بودن دیگه خوب نیست خیلی زیاد شده تو شهر ما ناخن کار ها ...

اهوم اونم اولویت آخرم بود راستش خودمم از این میترسم 

تتو زیاد بازار کاراش خوب نیست تو ارایشگاه ما تتو کار معمولا بیکاره تازه با اینکه ارایشگاه جا افتاده ...

پس از مژه شرو کنم با لیفت و لمینت  واین کارا نه،؟