من ۹ روز تا پریودیم مانده و رابطه هام محافظت نشده بوده ایا اگر باردار باشم الان بی بی چک مثبت میشه؟؟؟ و اینکه اگر دوباره منی .. ریخته شه توی ..... امکان بارداری هست
ترو خدا مثل یه خواهر راهنماییم کنید🥺😭😭
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممکنه الان باردار باشم؟؟ ولی علائمی نداشته باشه تا بعد از پریودی؟
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
باید از پریودت بگذره و یک هفته تا ده روز بعد موعدت بی بی بزنی یا آزمایش بدی.
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
ممکنه الان باردار باشم؟؟ ولی علائمی نداشته باشه تا بعد از پریودی؟
ممکنه بله
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
نه الان بی بی چک که هیچ آزمایش خونم احتمالا نون نده .ممکنه ۹ روز مونده به پرسود هم اگه رابطه محافظت نشده داشته باشی باز باردار بشین چون ممکنهدتخمک گذاری دیر تر بشه .اگه نمیخوای باردار بشی پیشگیری کن دیگه
احتمال خطا تو بی بی چک هست ولی ازمایش بتا بدی مشخص میشه الان
واقعااا؟ خیلی استرس دارم قبلا کل بی بی چکام مثبت شد و ازمایش دادم منفی شد خیلی بوجور خورد توی ذوقم
نه الان بی بی چک که هیچ آزمایش خونم احتمالا نون نده .ممکنه ۹ روز مونده به پرسود هم اگه رابطه محافظت ...
من هفدهم پری شدم و ممکنه تخمک گذاریم همین روز ها باشه؟؟