2821
2789
عنوان

اربعین ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 6391 بازدید | 103 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم انشالله هر چی صلاحتونه همون بشه چشم حتما

ممنون گلم

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
اعتبار داره بری خونه عراقی ها من که خیلی میترسم

ببین چون دسته جمعی نیستی نری بهتره.البته خود ایرانیا اونجا حسینیه دارن میتونی اونجاها بری ارامشت بیشتره

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
اعتبار داره بری خونه عراقی ها من که خیلی میترسم

ما با كاروان رفتيم 

تو كاروان خانماي كه تنها بودن زياد بود ريس كاروان براي هر چند خانمي كه بودن يكي از اقايون رو گذاشته بود ٥-٦نفري بودن كه با منو همسرم بودن 

شوهرم خيلي دلداره ما بيشتر از بقيه كاروان خونه عراقي هايي كه دعوت ميزدن ميرفتيم و از جان دل پزيرايي ميكردن 

به نظرم با كاروان برو حتما اينطوري خيلي بهتره

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
چقدر اعتقاداتشون عالیه 

اره فقیراشونم کل سال پول جمع میکنن ک تو اربعین ب زایرا خدمات بدن.ببین من باردار نمیشم توروخدا دعام کن.بلکه با دعای ی زایر حسین خدا ب منم نگاه کرد

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم

يادش بخير مسجد سهله رفتيم با خانمايي كه همراه منو همسرم بودن 

برگشتن نا نداشتيم شوهرم جلو گاري گرفت همه مون ريختيم بالا با اينكه پول ميگرفتن اما ما خيلي مجاني سوار شديم سر موتوره رفته بود بالا خدا ببخشه چقد اون شب تو اون تاريكي مسير خنديدم 

حتي يه بار همه يه مقدار قابل توجهي برا رفتن به يه مكان زيارتي داده بودن ما با ون مجاني مسيرو رفتيم حالا شوهرمم عربي بلد نيستا نميدونم چي ميگفت كه مارو ميبردن

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
اره فقیراشونم کل سال پول جمع میکنن ک تو اربعین ب زایرا خدمات بدن.ببین من باردار نمیشم توروخدا دعام ک ...

الهی عزیزم انشالله به زودی مادر میشی به دلم اومد یهویی

کاروان از کجا پیدا کنم اصلا تجربه ای ندارم

چند سالته از کدوم شهری؟ما هم شاید بریم اکه بطلبه