2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 111 پست
شیطون نیستی، احتمالا خیلی رسمی و سنگین هستی. 

اتفاقا الان همه جا پر شده از دخترای سبک بقول شما شیطون😐 من شوهرم گفت اولین ویژگی جذابی که داشتی این بود خیلی سرسنگین مغرور بودی از اینت خوشم اومد که ارزش اینو داری بگیرمت😂😂😂

ببین من و چند تا از دوستام که خدا رو شکر شوهرامون خیلی خوبن همه رو تشویق می کنیم به شوهر نکردن...چون ...

چون ازدواج مسئولیت داره هیچ کس هیچ وقت نباید ازدواج کنه؟؟!! 

من قبول ندارم

حرف از دوستی بزنی هم باز میگن گناه و .. 

کلا میگن تنها بمون تا ابد 

تنهایی خیلی بدههههعه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دختری که ی ذره شیطنت داشته باشه، جلوی پسرها نه خیلی سفت و سخت باشه نه خیلی جلف و مشتاق به نظر برسه. ...

من نمیتونم درست رفار کنم یاازاینور بوم میوفتم یا اونور.

میشه لطفا چندتا مثال بزنی از دختری که راحته و بااحترام و همه جذبش میشن ؟  من خجالت میکشم تو چشم پسرا نگاه کنم نمیدونم چه کوفتیه این اخلاق

اتفاقا الان همه جا پر شده از دخترای سبک بقول شما شیطون😐 من شوهرم گفت اولین ویژگی جذابی که داشتی این ...

یعنی حتی قبلازاینکه باهاش دوست بشی نگاهشم نمیکردی ؟ سرتو مینداختی پایین ؟؟؟؟

نه اصن ب صورتش نگا نکردم حس کردم خیلی ضایس ولی اون میومد دنبالم نگام میکردم بغلم ایستاد عزیزم ی ...

توام عین منی 

منم نمیتونم تو صورت یا چشماشون نگاه کنم خیلی بده باید اوکی کنیم این کار مزخرفو 

نه اصن ب صورتش نگا نکردم حس کردم خیلی ضایس ولی اون میومد دنبالم نگام میکردم بغلم ایستاد عزیزم ی ...

مثلا اون زووووم کرده رو من از کجا تا کجا زل زده منم میفهمم ولی نمیتونم مثه ادمیزاد سرمو برگردونم بهشنگاه کنم اخلاق گهیه پیدا کردم 

حالا بگو ببینم چندسالته و ازکجا فهمیدی بهت امارمیده وقتی میگی نگاهشم نمیکردی 

توام عین منی  منم نمیتونم تو صورت یا چشماشون نگاه کنم خیلی بده باید اوکی کنیم این کار مزخرفو&n ...

توام مجردی گلم؟ چن سالته

من ازش خوشم اومده بود ولی پیش خودم میگفتم اگه مستقیم نگاش کنم یا لبخند بزنم پیش خودش میگه این دختر هوله بدرد نمیخوره😐

ولی خیلیا میگن اگ از پسری خوشت اومد بیاد چراغ سبز نشون بدی

مثلا اون زووووم کرده رو من از کجا تا کجا زل زده منم میفهمم ولی نمیتونم مثه ادمیزاد سرمو برگردونم بهش ...

بببین من تو شبهای محرم ک بیرون بودم تو اون شلوغی خودمو گم میکردم ولی یهو میدیدی اون حواسش هس یا پیشم ایستاده یا جلومه یا عقب داره میاد

یجا ک کلا اومد بغلم ی مدت وایستاد 

خب ایناا ینی چی؟ بنظرت 

خیلی احتیاج دارم با یکی حرف بزنم

مرسی ک هسی😊

دوره ازدواج سنتی تموم شده خب  باید خودت برا خودت یه کیس خوب پیداکنی

یعنی هر کی ازدواج میکنه خودش پیدا کرده

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
یعنی هر کی ازدواج میکنه خودش پیدا کرده

بستگی به فرهنگ تون داره 

توخانواده ما ازدواج سنتی اصلا مفهوم نداره 

همه با دوستی ازدواج کردن

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
یعنی چیکار کنه برا خاستگار ؟ یکم تعریف میکنی

نمیشه کاری کرد، شخصیت آدمها تغییر نمیکنه، ی ذره فقط زندگی رو راحت تر بگیره، خیلی مته به خشخاش نذاره، ی کم اوضاع بهتر میشه. مثلا بعضی وقتا میبینی بعضی دخترا با ی شوخی از طرف پسر چنان برآشفته میشن و حمله میکنن و داستان درست میکنن که نگو. اگه ی کم متانت داشته باشه و با ی نگاه سنگین جوابشو بده خیلی متفاوت به نظر میرسه. یا مثلا دختری که  توی مهمونی زنانه هم لباس رسمی میپوشه خیلی جذاب به نظر نمیاد.