2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 111 پست
اتفاقا الان همه جا پر شده از دخترای سبک بقول شما شیطون😐 من شوهرم گفت اولین ویژگی جذابی که داشتی این ...

سنگینی و وقار فرق میکنه با فاصله گرفتن و سرد بودن. مثلا ممکنه شما با رعایت احترام و بدون استرس با پسرها برخورد و  صحبت کنی ولی ی دختر دیگه از روبرو شدن و هم صحبت شدن با پسرها فراری باشه. 

من نمیتونم درست رفار کنم یاازاینور بوم میوفتم یا اونور. میشه لطفا چندتا مثال بزنی از دختری که راحته ...

دختری که نسبت به پسرها احساس ترس و یا بدبینی نداشته باشه، از هم صحبت شدن با پسرها نمی ترسه و در عین رعایت ادب و متانت و با رعایت حریم خیلی راحت با پسرها صحبت میکنه. مثلا درباره ی موضوع بی حجابی، پسر و دختر صحبت میکنن، و هر کس نظر خودش رو میگه ولی این وسط پسر سعی میکنه شیطنت کنه و مثلا میگه دخترا که بی‌حجاب باشن برای ما پسرا بهتره حال میکنیم، دختر اینجا یا میتونه برخورد تندی داشته باشه و بهش بگه توغلط کردی و.... یا میتونه بخنده و بگه میخوای الان من بی حجاب بشم حالی کنی، یا میتونه ی لبخند سرد  بزنه و بگه لطفا حریم و ادب را رعایت کن... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بستگی به فرهنگ تون داره  توخانواده ما ازدواج سنتی اصلا مفهوم نداره  همه با دوستی ازدواج ...

خب وقتی من حتی ی پیشنهاد ساده ام ندارم 

باید چیکار کنم؟؟؟

راه بیفتم دوره ک بیاین با من دوست بشین یا خواستگار ....

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
خب وقتی من حتی ی پیشنهاد ساده ام ندارم  باید چیکار کنم؟؟؟ راه بیفتم دوره ک بیاین با من دوست ب ...

اخه مگه میشه تو جامعه باشی و پیشنهاد نداشته باشی؟ 

یکم سرزبون دار باش 

تیپت چجوریه خوش تیپی؟ 

بروز بچرخ خوشتیپ کن هزار تا خواستگار میاد برات

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
اخه مگه میشه تو جامعه باشی و پیشنهاد نداشته باشی؟  یکم سرزبون دار باش  تیپت چجوریه خوش ت ...

چجوری بهت ثابت کنم که واقعا هیچ پیشنهادی ندارم 

خوشتیپم 

هر روز ی رنگ میپوشم 

به خودم میرسم 

سر زبونم دارم 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
چجوری بهت ثابت کنم که واقعا هیچ پیشنهادی ندارم  خوشتیپم  هر روز ی رنگ میپوشم  به خ ...

واقعا عجیبه عزیزم 

امیدوارم زودتر خدا یه کیس خوب سرراهت بزاره

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
بببین من تو شبهای محرم ک بیرون بودم تو اون شلوغی خودمو گم میکردم ولی یهو میدیدی اون حواسش هس یا پیشم ...

میخوایت شماره بده با کی بودی مامانت بود ؟

پس توام نگاش میکردی ک اینارو متوجهی شدی دیگه نگو نگا نمیکردم😉

توام مجردی گلم؟ چن سالته من ازش خوشم اومده بود ولی پیش خودم میگفتم اگه مستقیم نگاش کنم یا ...

نه بابا راحت باش البته یکی باید به خودم بگه انقد بدم میاد وقتی میخوام حتی عتدیم نگا کنم دورو برمو ولی تقتی میبینم همشون زل زدن نمبتونم 🤣 

سنگینی و وقار فرق میکنه با فاصله گرفتن و سرد بودن. مثلا ممکنه شما با رعایت احترام و بدون استرس با پس ...

اره من مورد دومم

چجوری اوکی شم ؟ انگار حجب و حیام زیادههههه 

میخوامداجتماعی ترباشم ولی نمیشه

چجوری بهت ثابت کنم که واقعا هیچ پیشنهادی ندارم  خوشتیپم  هر روز ی رنگ میپوشم  به خ ...

ارایش میکنی ؟ تمیز و بروز میگردی ؟ لبخند به لب داری ؟ اراباط چشمی میگیری یا ن ؟ 

راستی نمیدونم اعتقاد داری یا ن دور و برتون ادم بدخواه نیست شاید بستت