2777
2789
عنوان

ازدواج

1260 بازدید | 111 پست

نمیدونم چرا هیچ خواستگاری ندارم 

و نمیدونم باید چیکار کنم 

فقط چیزی ک فهمیدم اینه ک 

تو اجتماع بودن 

شاغل بودن 

داشتن خانواده یا محل زندگی خوب

یا تیپ و ظاهر خوب داشتن هیچ دلیلی واسه داشتن خواستگار و ازدواج نیس 

اگ اینجوری بود من الان باید بچم ۳_۴ سالش باشه

همه دوستام ازدواج کردن و بچه دارن 

منم تمام موارد بالارو دارم 

ولی هیچ خواستگاری ندارم 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا 

تا کسی اینو تجربه نکنه درک نمی کنه حرف ما رو

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
نامه بنویس به فرشته ازدواج  تو نت هس بزن میاره

امضات👌عالی ومفید

اگر خواستی سرزمینت را آزاد کنی ده گلوله در تفنگت بگذار ، نه گلوله برای خائنین و آدم فروشان و تنها یک گلوله برای دشمنت کافیست! ✅️آدولف هیتلر

امضات👌عالی ومفید

دقیقا امضای خوبی بود 👌🏼

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

چرا فکر میکنی چیزی از دست دادی 

تو کلی تجارب مهم دیگه داری 

خیلیا فقط ازدواج کردن و زاییدن ...همین 

این کجاش جذابه آخه 

رفتن خونه شوهر و حرف خوردن از مادرشوهر و خواهر شوهر و شوهر چی داره واقعا 

برای خودت عشق کن دختر 

ته ازدواج هیچی نیست هیچچچچچی 

همش تو سری خوردن و مسیولیته...

شیطون نیستی، احتمالا خیلی رسمی و سنگین هستی. 

نه اتفاقا 

من به جاش شوخ و شیطونم 

و به جاش رسمی

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
پسرا هم پول ندارن. هم جنم و جرات‌‌

پس چجوری اطرافیان من همه ازدواج کردن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز