2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 111 پست
عزیزم تو تاپیکات دیدم هنو سنی نداری که جدیدا همه 30 اینا یا 30 به بالا ازدواج میکنن

من دوستام بچه دارن 

حالا ی سری ها دلشون میخاد ۳۰ ازدواج کنن

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم دلم میخاد ازدواج کنم  واقعااا دگ دارم رد میدم از تنهایی😐کلافه ام شدید  دلم میگیره گ ...

۲۵

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
شوهراشون خوبن؟من اطرافیانم هیچکدومشون شوهر درست حسابی ندارن نه تحصیلاتی نه خانواده درستی و... 

شوهراشون خوبن 

خداروشکر خوشبخت شدن 

منم فقط باید دونفره های مردم و ببینم

شیطون نیستی، احتمالا خیلی رسمی و سنگین هستی. 

والا من دگ موندم چجوری باید با پسرا رفتار کرد

اگ سگ محلشون کنی لابد پیش خودشون فک میکنن این از من خوشش نمیاد اصن نمیان جلو چیزی بگن

اگ هم چراغ سبز نشون بدی باز لابد میگن این هولع بدرد نمیخوره😐

چ کنیم پس🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️یکی بگهههههههههه

من دوستام بچه دارن  حالا ی سری ها دلشون میخاد ۳۰ ازدواج کنن

خب اره اگه شهرستانی که خیلیا ازدواج کردن ولی اینجا از این خبرا نیس خیلی از دوستای من هنو 32سالشونه به فکر رفتن از ایرانن و اصن ب فکر ازدواج نیسن

خب اره اگه شهرستانی که خیلیا ازدواج کردن ولی اینجا از این خبرا نیس خیلی از دوستای من هنو 32سالشونه ب ...

نه من تهرانم

زیاد خواستگار داشتن ملاک نیست..ان شاءاله یه انسان خوب سر راهت سبز می شه..می فهمم هر دختری نیاز داره به ازدواج و سخته صبر کردن ولی دیر نشده..من استغفار امام صادق رو ۶ ماه با تقوا و توکل خوندم نتیجه گرفتم..از ۲۰ سالگی خواستکار داشتم ولی جور نمی شد..هرچی دعا می خوندم نتیجه نمی گرفتم اما این آخری نتیجشو عجیب دیدم..

واقعا تعجب می کنم از دیدگاه بعضی ادما به ازدواج و بچه دار شدن..می گن ازدواج بده..شاید فقط موارد بد رو دیدن..اتفاقا ازدواج خوب خیلی هم خوبه.درسته ممکنه از خانواده شوهرم بدی هایی ببینی ولی تمرین می کنی صبر کردن رو..کم کم رشد می کنی..کماکان ادم از همکار و همسایه هم حرف می شنوه..با هر کسی تعامل کنی یه بدی هایی داره یه خوبی هایی..

یه کتاب از استاد مطهری خوندم که در مورد ازدواج نوشته بود..ازدواج گامی هست برای رهایی از خودخواهی..تو ازدواج می کنی و کودکی داری که با لبخندش تو رو از خود بی خود کنه تا از خودت بگذری و به نیاز های اون رسیدگی کنی..

زشته این طرز حرف زدن..یعنی چی بعضیا هنرشون فقط ازدواج ک زاییدن هست..چرا از تحقیر دیگران لذت می برید..مادر قدر و مقامش خیلی بالاست..تربیت کننده ی یک انسان بزرگ که می تونه خدمات زیادی به بشر اراءه بده..این هنر کمی نیست..و هنر هر مادری نیست!

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز