2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 111 پست
نه من تهرانم

تهرآن که عزیزم همکارای من متولد ۷۰ هنوز نه ازدواج کردن نه براشون مهمه ازدواج کنن

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی تو این سایت جرئت نمیکنم تاپیک ازدواج بزنم

ی عده ب ادم حمله ور میشن😏😒 میگن از مجردیت لذت ببر مگه دیونه ای که میخای ازدواج کنی

جالبیش اینجاس ک متاهلا این حرفو‌ میزنن

یکی نیس بگه خدت مگ دیونه بودی شوهر کردی

خودشون ازدواج داغون داشتن😐😂چرت میگن

ولی دختر خاله خودم بعد ازدواج تازه فهمید زندگی ینی چی

عین ملکه ها زندگی میکنه و‌ارامش داره و‌خوشبخته خداروشکر

دیگه این قدر دوستی زیاد شده نیاز به ازدواج نمی بینن

آره بابا سرکارشونو میرن خوشیشونو میکنن......حالا به موقعش ازدواجم میکنن دیگه......اسی شاغلی؟؟؟؟؟

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
یعنی مردا دنبال زن شیطونن رسمی ها طرفدار ندارن؟  این چ حرفیه اخه😅

بله، دقیقا. چون مردها دیداری هستن، ناخودآگاه جذب زنان زیبا  و شیطون میشن. مرد ها به  زنی که خیلی پخته و رسمی باشه جذب نمیشن. 

والا من دگ موندم چجوری باید با پسرا رفتار کرد اگ سگ محلشون کنی لابد پیش خودشون فک میکنن ا ...

دختری که ی ذره شیطنت داشته باشه، جلوی پسرها نه خیلی سفت و سخت باشه نه خیلی جلف و مشتاق به نظر برسه. راحت و با احترام رفتار کنه. میتونه اکثر پسرها رو جذب خودش کنه. ولی بعضی دخترا یا خیلی دلقک و سبک هستن یا خیلی خشک و مذهبی نما این دوتا گروه مردهای خاص و محدودی رو جذب میکنن. 

زیاد خواستگار داشتن ملاک نیست..ان شاءاله یه انسان خوب سر راهت سبز می شه..می فهمم هر دختری نیاز داره ...

خب من ناراحتم از اینکه هیچکس نمیاد

وقتی هیچکس نمیاد چجوری میخاد جور بشه

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
آره بابا سرکارشونو میرن خوشیشونو میکنن......حالا به موقعش ازدواجم میکنن دیگه......اسی شاغلی؟؟؟؟؟

بله شاغلم

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸

#همسرداری

چراغ‌های قرمز در روابط با همسر

🔴 چراغ قرمز اول:

💓  زیاد شاعرانه نباشید!

💟 مردها از زن‌هایی که هر روز منتظر محبت زیاد یا جملات و پیامک‌های شاعرانه و عاشقانه هستند خوششان نمی‌آید.

💟  آنها زن‌های معمولی با نیازهای عادی را ترجیح می‌‌دهند. زنی که سرد و بی‌عاطفه است به اندازه‌ی زنی که بیش از حد وابسته و عاطفی باشد برای مردها منزجر کننده است.

💟 مردها نمی‌خواهند نقش یک تکیه‌گاه عاطفی بزرگ را بازی کنند که همیشه ناچار به حمایت از یک زن است و از اینکه همسرشان بی‌وقفه از آنها محبت بخواهد هم خوششان نمی‌آید.

💟 یک زن داتاً سعی می‌‌کند موقعیت‌های جدی و موقعیت‌های عاشقانه را از هم جدا کند و به همسر این فرصت را بدهدکه درکنار عاشق بودن، برای زندگی عادی هم فرصت داشته باشد وگرنه به زودی همسرش را خسته و فراری خواهد کرد.

💟 خودشناسی خود را بیشتر کنند، ریشه‌ی کمبودها و کاستی‌های خود را بشناسند و در صدد تغییر چنین رفتارهایی باشند

https://eitaa.com/behzistbash

⁣⁣‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣

خب من ناراحتم از اینکه هیچکس نمیاد وقتی هیچکس نمیاد چجوری میخاد جور بشه

گلم برای زیاد شدن خواستگار دعای مشلول و یستشیر رو چهل روز صبح قبل طلوع و شام بخون..خواستگارهات زیاد می شن..من می خوندم زیاد می شدن ولی جور نمی شد..اون استغفار خیلی خوب بود برام..حالا شما هم اگه اهل دعا و اینها هستی شروع کن به خوندن 

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

دختری که ی ذره شیطنت داشته باشه، جلوی پسرها نه خیلی سفت و سخت باشه نه خیلی جلف و مشتاق به نظر برسه. ...

من خودم چند روزی بود بیرون ی پسرع هرجا میرفتم میومد دنبالم نگام میکرد و .. 

ولی هیچی نگف بهم 

بنظرت بخاطر رفتار خودمه ؟ من محل نمیدادم زیاد 

یا شایدم خجالت کشید یا ترسید چیزی بهش بگم ضایع شه 

نمیدونم واقعاا چرااا 🤷🏻‍♀️😕

احتیاج دارم با یکی مشورت کنم نظرتو میگی عزیزم

بله شاغلم

خوب به کارهای روزمرت برس.....در کنارشم به خودت انرژی مثبت بده که بزودی ازدواج میکنی.....برای رسیدن به خاستت باید رهاش کنی

من خودم چند روزی بود بیرون ی پسرع هرجا میرفتم میومد دنبالم نگام میکرد و ..  ولی هیچی نگف بهم&n ...

به نظرم اون پسره ی کم خجالتی یا ترسو بوده، اگه ی ذره روی خوش نشون میدادی حتما جرات حرف زدن پیدا می‌کرد. البته من اصلا توصیه نمیکنم که وارد رابطه با پسرها بشید. چون هیچ پسری اول به قصد ازدواج نمیاد، دنبال ی دوستی معمولی و ساده هم نیست، مثل لاشخور منتظر ی فرصته که وارد موضوعات جنسی و رابطه... بشه.