2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 111 پست
ولی تو این سایت جرئت نمیکنم تاپیک ازدواج بزنم ی عده ب ادم حمله ور میشن😏😒 میگن از مجردیت لذت ببر م ...

خب به نظر منم ازدواج خیلی خوبه ولی با ادم درست حتما اونایی ک این حرف و میزنن با ادم درست ازدواج نکردن 

ولی تو این سایت جرئت نمیکنم تاپیک ازدواج بزنم ی عده ب ادم حمله ور میشن😏😒 میگن از مجردیت لذت ببر م ...

ببین من و چند تا از دوستام که خدا رو شکر شوهرامون خیلی خوبن همه رو تشویق می کنیم به شوهر نکردن...چون واقعا همش مسئولیته... من برگردم عقب با این آگاهی ، به شوهرم میگم رفیقم باش ولی شوهرم نباش...چون خانواده ها و دخالتاشون و رسم و رسومات مسخره همه ی اون شور و علاقه رو‌میخوان خراب کنن....ولی وقتی نیستن تازه می تونی عشق کنی با طرفت...گاهی اونقدر از شر فک و فامیل و ننه ی شوهر اذیت میشه آدم که میگه همه چیو ول کنم فقط برم ...

حیف دوران دوستی نیست ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به نظرم اون پسره ی کم خجالتی یا ترسو بوده، اگه ی ذره روی خوش نشون میدادی حتما جرات حرف زدن پیدا می‌ک ...

اره احتمالاا همین بوده ک جلو نیومد واقعا نمیدونستم باید چیکار میکردم ک بفهمه ازش بدم نمیاد

در ضمن من نمیزارم پسری ازم سو استفاده کنه و کلا سخت اعتماد میکنم 

خب به نظر منم ازدواج خیلی خوبه ولی با ادم درست حتما اونایی ک این حرف و میزنن با ادم درست ازدواج نکرد ...

دقیقاااا همینه

الهی ک خدا سر راه همه مجرداا ی پسر خوب قرار بده 

تنهایی کلافه کنندس 

چرا فکر میکنی چیزی از دست دادی  تو کلی تجارب مهم دیگه داری  خیلیا فقط ازدواج کردن و زایی ...

چرا ؟ همه شاید اینجور نباشن گلم بنظرم بهتره آرزوی خوشبختی کنیم براشون ازدواج مانع هیچی نمیشه اگه انتخاب عاقلانه باشه و صد البته مجردی هم عالیه ولی هر کسی فرق داره بعضیا کلا آدم ازدواج هستن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

تک شوهر چیزی نیس

متلک خانواده شوهر

خوابیدن با شوهر

بچه داری کردن

خونه داری کردن

نمیتونی بع علاقت ادامه بدی

سر هر چیز باید اجازه بگیری

خونه سابیدن

خیلی محدودت میکنن

استرس

اضطراب 

واقعا هیچی نداره برو خوش بگذرن من افتادم تو چاه

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟