2777
2789

من واقعا از بی پولی دارم دیوونه میشم شوهرم ماهی ۸ و نیم کار میکنه اما همون وسط ماه تموم میشه واقعا دارم دیوونه میشم نه میتونم برم تفریح نه چیزی بخرم شکممونم به زور سیر میشه بخدا خیلی کم اوردم به شوهرمم میگم اصا عین خیالش نیست میگه همه همینجورن واقعا همه اینجورین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم تو شرایط خیلی بدی هستیم انقدر ک تو تهیه پوشک بچمم میمونم...

دخترم ۱۳ ماهشه عاشق هندوانس اخرین بار ۲۸ خرداد تونستم بخرم ...همه حقوق شوهرم میره جا قسط ...

امروز از دندون درد میمردم ولی روم نمیشد ب شوهرم بگم قرص بخر چون فقط ۱۰ هزار تومن ته کارتش بوود...

کاش تموم بشه این روزا

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

پس همسرتون باید شغل دوم و یا سوم داشته باشن مثل بعضی از مردای دیگه واقعا سخته حق دارید.

یا خودتونم تو خونه کاری انجام بدید

الان الویت همسرتون هست که شغل دیگه پیدا کنن

اگر دیدی فقط یک لحظه از خداوند بخواه مشکل ۱۲ سالم حل بشه ❤️ 

شوهرت چند ساعت سر کاره  والا هشت میلیون الان مبلغی نیست ک شوهرت میگه همه همین طورن خیر همه همی ...

۹ ساعت کار میکنه ۸ صبح تا ۵ عصر 

اصلا هیچی نمیتونیم بخریم حتی چیزیم که دوست داریم نمیتونیم بخوریم دوتومنم کرایه خونه میدیم

پس همسرتون باید شغل دوم و یا سوم داشته باشن مثل بعضی از مردای دیگه واقعا سخته حق دارید. یا خودتونم ...

شوهرم ۸ صبح میره سرکار تا ۵ عصر اخه شب چه کاری میتونه انجام بده خودمم بچه ی ۵ ماهه دارم نمیتونم کار کنم

۹ ساعت کار میکنه ۸ صبح تا ۵ عصر  اصلا هیچی نمیتونیم بخریم حتی چیزیم که دوست داریم نمیتونیم بخو ...

ب نظرم یا شغلشو عوض کنه یا شغل دوم پیدا کنه 

والا ما ماهانه بیست تومن خرج معمولیمونه فقط خورد و خوراک و پوشاک 

خونه و ماشین هم از خودمونه هشت تومن حتی تا نصف ماهم نمیرسه خودتم یکم بچه از اب و گل در اومد برو سر کار چون کم کم خواسته های بچه هم میخواد بهش اضافه بشه