سلام به همه نی نی سایتی های عزیزم...چند وقته دختر خالم هردو کلیه هاش از کار افتادن و الان دنبال کیله میگردن دکتر گفته از خانواده یا فامیل نزدیکتون باشه بهتره منم میخوام کلیه خودم رو بهش بدم از این ورم یه مقداری پول بابت اهدا ازش بگیرم...به نظرتون میتونم با یه کیله زندگی عادی داشته باشم یا خودمم بعدا به دردسر کلیه گرفتار میشم...ممنون میشم راهنمای کنید
الهی ...خدا رحمتشون کنه خودمم از این میترسم ولی گناه داره ۱۹ سالشه😢
ای بابا ا۹سالشه هنوز خیلی جوان هست گناه داره اگه واقعا بدنت سالمه و اشکالی نداره فکر نکنم برات مشکلی پیش بیاد دکتر نگفته دختر خالت چند وقتدیگه وقت داره
ای بابا ا۹سالشه هنوز خیلی جوان هست گناه داره اگه واقعا بدنت سالمه و اشکالی نداره فکر نکنم برات مشکلی ...
مشکل که ندارم ولی میگن خیلی درد داره چند شبه خوابم نمیبره از ترس...گفتن هنوز میتونه دیالیز کنه ولی روز به روز بدنش ضعیف تر میشه باید زودی کلیه براش پیوند بزنن
مشکل که ندارم ولی میگن خیلی درد داره چند شبه خوابم نمیبره از ترس...گفتن هنوز میتونه دیالیز کنه ولی ر ...
دکتر نگفته دلیل از کار افتادن کلیه هاش چیه ؟؟
عیبی نداره عزیزم اصلا هیچ چیز نمیفهمی منم عمل کردم ۴ساعت اتاق عمل بودم هیچی نفهمیدم بعدش بهوش اومدم دیدم همیچی تموم شده اصلا نترس خودتو نباز تو فقط به فکر اون دختر معصوم باش که با نه گفتن تو ممکنه خدایی نکرده جونش رو از دست بده