2777
2789
عنوان

پیوند کلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 6000 بازدید | 78 پست
مرسی عزیزم  خدا بهت سلامتی بده هیچوقت مریض نشی ...اره کنم یه ۶ میلیونی تا الان بنده خدا شوهر خا ...

خدا به تو هم سلامتی بده عزیزم اگه همه ازمایش ها میخوره برو کار رو تموم کن درخواست دوستی میدم قبول کن دوست دارم از وضعیت شما و دختر خالت با خبر باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون دختر خالمه و دوسش دارم میخوام اینکار رو براش بکنم وگرنه چرا باید کلیه خودم رو بفروشم 

دخترعموی ماماتم ۴۰سال با یه کلیه زندگی کرد اخرش درسن۷۰سالگی براثر سکته قلبی درگذشت هیچ مشکلی نداره.بچه دارهم شد بچه هاشم بزرگ کرد

عزیزم مسلمن دوتا کلیه بهتره اما زود مریض میشی و بدنت حساس میشه من پیوندیم۱۴ ساله

خدا رو شکر که ۱۴ ساله کنار خانوادتون  هستید امیدوارم که همیشه سلامت باشید...اهدا کننده بودید یا گیرنده،؟

اگه قرار به عمل بشه که میگیرم ...ولی بابام رضایت نمیده انگار رضایت پدر نباشه نمیشه

اگه متاهلی رضایت شوهرت باشه کافیه پدر نمیخواد و اگر مجردی باید بابات رضایت بده خودت چندسالته عزیزم

اگه متاهلی رضایت شوهرت باشه کافیه پدر نمیخواد و اگر مجردی باید بابات رضایت بده خودت چندسالته عزیزم

متاهل که نیستم راستش همینم بیشتر فکرم رو مشغول کرده میترسم دیگه نگاهم نکنه با یه کلیه ...۲۱ سالمه 

متاهل که نیستم راستش همینم بیشتر فکرم رو مشغول کرده میترسم دیگه نگاهم نکنه با یه کلیه ...۲۱ سالمه&nb ...

ای عزیزم تو هم سنی نداری واقعا تحسینت میکنم که میخوای همچین فداکاری بکنی نه لازم نیست بخوای با کسی ازدواج کنی بگی من یک کلیه دارم هیچی نگو بعدش زندگی کردن به این چیزها نیست کسی که واقعا کسی رو بخواد اینجور چیزهارو در نظر نمیگیره بعدشم تو یک فداکاری بزرگ میکنی 

عزیزم درخواست دوستیت رو قبول کردم 

خدا رو شکر که ۱۴ ساله کنار خانوادتون  هستید امیدوارم که همیشه سلامت باشید...اهدا کننده بودید یا ...

مممنونم عزیزم گیرنده بودم اهدا کننده ی آقای هیکلی بود جوون بود الان خبری ازش ندارم هرجا هست سالم باشه

میخوام بگم شما خانم هستی کلیت زیاد قوی نیست هم شما ازیت میشی هم خدایی نکرده پس میزنه دختر خاتون مشکل پیش میاد براشون 

تو بیمارستان این مورد زیاد دیدم