2777
2789
عنوان

پیوند کلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 6000 بازدید | 78 پست
چند😲😲😲😲

دو ملیارد الان پولی حساب نمیشه عزیزم مگه خبر نداری از چیزی ؟فردا روزی خودت هم کلیت از بین بره خدایی نکرده باید بیشتر پول بدی 

راستی چرا کلیه های دختر خالت هر دو از بین رفته تو این سن کم ؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی ...خدا رحمتشون کنه  خودمم از این میترسم ولی گناه داره ۱۹ سالشه😢

ای بابا ا۹سالشه هنوز خیلی جوان هست گناه داره اگه واقعا بدنت سالمه و اشکالی نداره فکر نکنم برات مشکلی پیش بیاد دکتر نگفته دختر خالت چند وقتدیگه وقت داره 

ای بابا ا۹سالشه هنوز خیلی جوان هست گناه داره اگه واقعا بدنت سالمه و اشکالی نداره فکر نکنم برات مشکلی ...

مشکل که ندارم ولی میگن خیلی درد داره چند شبه خوابم نمیبره از ترس...گفتن هنوز میتونه دیالیز کنه ولی روز به روز بدنش ضعیف تر میشه باید زودی کلیه براش پیوند بزنن

مرسی گلم ۱۹ سالشه از وقتی شنیده من میتونم بهش کلیه بدم خیلی خوشحال دشه 🥹

همه ازمایش های مربوط به پیوند رو انجام دادی اگه بهم میخورین این کار خیر رو انجام بده عزیزم زندگی یک دختر جوان را هم نجات میدی خدا کنه خوب شه خیلی بده

یعنی چی؟ ببین ممکنه کلیه رو بدی هیچی پول هم ندنا  زندگی با یه کلیه سخته  اگه نبود خدا د ...

اگه قرار به عمل بشه که میگیرم ...ولی بابام رضایت نمیده انگار رضایت پدر نباشه نمیشه

همه ازمایش های مربوط به پیوند رو انجام دادی اگه بهم میخورین این کار خیر رو انجام بده عزیزم زندگی یک ...

مرسی عزیزم  خدا بهت سلامتی بده هیچوقت مریض نشی ...اره کنم یه ۶ میلیونی تا الان بنده خدا شوهر خالم جلو چشمم کارت کشید تو آزمایشگاه

مرسی عزیزم  خدا بهت سلامتی بده هیچوقت مریض نشی ...اره کنم یه ۶ میلیونی تا الان بنده خدا شوهر خا ...

من یه جاهایی واسه یه آدم هایی که از دختر خاله هم نسبت نزدیک تر بهم داشتن یه کارایی کردم که تا عمر دارم نمیتونم خودمو ببخشم 

چون به وقتش خدا بهم ثابت کرد که مهربونی زیاد خوب نیست

مشکل که ندارم ولی میگن خیلی درد داره چند شبه خوابم نمیبره از ترس...گفتن هنوز میتونه دیالیز کنه ولی ر ...

دکتر نگفته دلیل از کار افتادن کلیه هاش چیه ؟؟

عیبی نداره عزیزم اصلا هیچ چیز نمیفهمی منم عمل کردم ۴ساعت اتاق عمل بودم هیچی نفهمیدم بعدش بهوش اومدم دیدم همیچی تموم شده اصلا نترس خودتو نباز تو فقط به فکر اون دختر معصوم باش که با نه گفتن تو ممکنه خدایی نکرده جونش رو از دست بده

من یه جاهایی واسه یه آدم هایی که از دختر خاله هم نسبت نزدیک تر بهم داشتن یه کارایی کردم که تا عمر دا ...

من خودمم خیلی از دوستام و آشنایان  پشت بهم کردن تو روزای که روبه روشون بودم

دکتر نگفته دلیل از کار افتادن کلیه هاش چیه ؟؟ عیبی نداره عزیزم اصلا هیچ چیز نمیفهمی منم عمل کردم ۴س ...

تو دو هفته اتفاق افتاد خیلی سریع میگه کراتین دفع کرده کلیه هاش و پروتئین نگه نمیدارن ...شما مگه پیوند کلیه انجام دادی