سلام به همه نی نی سایتی های عزیزم...چند وقته دختر خالم هردو کلیه هاش از کار افتادن و الان دنبال کیله میگردن دکتر گفته از خانواده یا فامیل نزدیکتون باشه بهتره منم میخوام کلیه خودم رو بهش بدم از این ورم یه مقداری پول بابت اهدا ازش بگیرم...به نظرتون میتونم با یه کیله زندگی عادی داشته باشم یا خودمم بعدا به دردسر کلیه گرفتار میشم...ممنون میشم راهنمای کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درسته عزیزم کار خیره ولی این کارو انجام نده من یکی از بستگانم به یکی کلیه داد دور از جونتون بعداز ۲سال یک کلیه نتونست سم بدنشو تصفیه کنه ایست قلبی کرد فوت کردن کار خطرناکیه
نمیدونم خودشون چیزی بابت هزینه نگفتن میدونم که پول رو میدن پیش چند دکترم رفتم گفتن هیچ مشکلی ب ...
😕😕😕مشکل چرا پیش نمیاد؟؟اتفاقا هم میاد میدونی چقدر باید پرهیزی داشته باشی تا از این کلیت مراقبت کنی میدونی جر کل بدنتو یه کلیه باید بکشه عمه شوهرم یه کلیشو در آوردن سر پیری اون کلیش به فنا رفت الان دیالیزم میشه