2777
2789
عنوان

لبخندهای خاکی😀

98 بازدید | 35 پست
لبخندهای خاکی آبادان بودیم! محمدرضا داخل سنگر شد. دورتا دور سنگر رو نگاه کرد و گفت: 😒😒 آخرش نفهمیدم کجا بخوابم! هرجا می خوابم مشکلی برام پیش میاد!.😡 یکی لگدم می زنه، یکی روم می افته، یکی ...!😐 . از آخر سنگر داد زدم: بیا این جا این گوشه سنگر! یه طرفت منم و یه طرفتم دیوار سنگر! 😌 کسی کاری به کارت نداره. منم که آزارم به کسی نمی رسه! 😉 کمی نگاهم کرد و گفت: عجب گفتی! گوشه ای امن و امان! تو هم که آدم آروم بی شرّ و شوری هستی! و بعد پتوهاشو آورد، انداخت آخر سنگر. خوابید و چفیه اش رو کشید رو سرش. منم خوابیدم و خوابم برد. خواب دیدم با یه عراقی دعوام شده😆 عراقی زد تو صورتم! منم عصبانی شدم😡 و دستمو بردم بالا و داد زدم: یا ابوالفضل علی! بعد با مشت، محکم کوبیدم تو شکمش!😐😐😐 همین که مشتو زدم، کسی داد زد: یاحسین! 😰 از صداش پریدم بالا! محمدرضا بود! هاج و واج و گیج ومنگ، دور سنگر رو نگاه می کرد و می گفت:🤕🤒 کی بود؟ چی شد؟ مجید و صالح که از خنده ریسه رفته بودند.. گفتند: نترس! کسی نبود! فقط این آقای بی شر ّو شور، با مشت کوبید تو شکمت!😂😂 روز زیبایتان..معطر به لبخند شهیدان!.
به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو
🍂تعداد مجروحین بالا رفته بود. فرمانده از میان گرد و غبار انفجارها دوید طرفم و گفت: «سریع بیسم بزن عقب یه آمبولانس بفرستن مجروح هارو ببرد!» شستی گوشی بیسیم رو فشار دادم. به خاطر اینکه پیام لو نرود و عراقی ها از خواستمان سر در نباورند پشت بیسیم باید با کد حرف میزدیم. گفتم:
به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو
«حیدر حیدر رشید» چند لحظه صدای فش فش به گوشم رسید و بعد صدای کسی اومد: «رشید به گوشم» رشید جان حاجی گفت یک دلبر قرمز بفرستید. هه هه دلبر قرمز دیگه چیه؟ شما کی هستید؟ پس رشید کجاست؟ رشید چهار چرخش رفت هوا. من در خدمتم. اخوی مگه برگه ی کد نداری؟ برگه ی کد دیگه چیه؟ بگو ببینم چی میخوای؟ دیدم عجب گرفتاری شدم. از یک طرف باید با کد حرف میزدم از

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از یه طرف با یه آدم شوت طرف شده بود. رشید جان از همان هایی که چرخ دارند. چه می گویی؟ درست حرف بزن ببینم چی میخوای؟ بابا از همانهایی که سفیده. هه هه نکنه ترب میخواهی! بی مزه! بابا از همون هایی که رو سقفشون چراغ قرمز داره! د لامصب زودتر بگو که آمبولانس میخوایی! کارد میزدن خونم در نمی اومد! هر چه بد و بیراه بود به آدم پشت بیسیم گفتم.🍂 😁😁😁
عااالی

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

🌻🌴🌻🌴🌻🌴🌻 زمانی معنای اِربا" اِربا را دانستم که #مادرت تکه استخوانهایت را ، کنار هم میگــذاشت تا تو را درست کند... گاهی هم #کم میآمد ... #سر .. #دست .. #پا ... آرام زیر لب میخواند : #امان_از_دل_زینب.
به سلامتی فرمانده دستور بود هیچ کس بالای ٨٠ کیلومتر سرعت، حق ندارد رانندگی کند😓! یک شب داشتم می‌آمدم که یکی کنار جاده، دست تکان داد . نگه داشتم😉 ؛ سوار که شد،🙂 گاز دادم و راه افتادم
من با سرعت می‌راندم و با هم حرف می‌زدیم!😍 گفت: می‌گن فرمانده لشکرتون دستور داده تند نرید!🙄😒 راست می‌گن؟!🤔 گفتم: فرمانده گفته😊! زدم دنده چهار و ادامه دادم: اینم به سلامتی فرمانده باحالمان!!!😄😄 مسیرمان تا نزدیکی واحد ما، یکی بود؛ پیاده که شد، دیدم خیلی تحویلش می‌گیرند!!🙄😒😟
من با سرعت می‌راندم و با هم حرف می‌زدیم!😍 گفت: می‌گن فرمانده لشکرتون دستور داده تند نرید!🙄😒 راست می‌گن؟!🤔 گفتم: فرمانده گفته😊! زدم دنده چهار و ادامه دادم: اینم به سلامتی فرمانده باحالمان!!!😄😄
مسیرمان تا نزدیکی واحد ما، یکی بود؛ پیاده که شد، دیدم خیلی تحویلش می‌گیرند!!🙄😒😟 پرسیدم: کی هستی تو مگه؟!🤔🙄 گفت: همون که به افتخارش زدی دنده چهار.......😏😂😂 🌺شادی روح طیبه همه شهدا، به خصوص سردار شهید "مهدی باکری" صلوات
دید در معرض تهدید دل و دینش را ♥️ رفت با مرگ خود احیا کند ایینش را 🙌 رفت و حتی کسی از جبهه نیاورد به شهر😞 چفیه و قمقمه اش کوله و پوتینش را ♦️ 🔷🔸🔷 شادی روح تمامی شهداء صلوات
وقت اذان دعاها برآورده میشه !التماس دعا!!
مرحوم علامه طباطبایی و آیت الله بهجت از ایشان نقل می کنند که می فرمودند: «اگر کسی نماز واجبش را اول وقت بخواند و به مقامات عالیه نرسد مرا لعن کند.»