2777
2789
عنوان

لبخندهای خاکی😀

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 35 پست
خیلی زیبا بودن...
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
چقدر با شهدا فاصله داریم
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂مُرده و چوپان😂 منصور توی تاریکی سنگر قصه ی مُرده و چوپان می گفت و اکبر کاراته هم هی به خودش می‌پیچید. اسماعیل گفت: چته؟ می‌ترسی؟ اکبر کاراته گفت: نه، دست‌شویی دارم. - خب برو دست‌شویی. - می‌ترسم. از مُرده می‌ترسم.
به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو
منصور گفت: خب پاشید تا با هم بریم. توی راه بقیه‌شو می‌گم. همه رفته بودند داخل توالت‌ها و فقط اکبر کاراته مانده بود بیرون. داشت به قصه‌ی مُرده فکر می‌کرد که کسی با لباسِ سرتاپا سفید درو باز کرد و اومد بیرون. اکبر کاراته نگاهش کرد و جیغ زد و گفت: یا اباالفضل مُرده منو خوردم! بچه‌ها مُرده! و بعد پا گذاشت به‌فرار.
به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو
می‌دوید و جیغ‌وداد می‌کرد، که همه طهارت نکرده از توالت‌ها پریدیم بیرون و پا گذاشتیم به‌فرار. جیغ‌وداد می‌کردیم و می‌دویدیم که کسی گفت: اکبر کاراته! بچه‌ها! منم حاج‌آقای مقر. حرفش تمام نشده بود که پخش زمین شدیم و از خنده ریسه رفتیم. می‌خندیدیم که منصور از داخل توالت گفت: خاک‌‌برسرا! همه‌ی قصه‌ام دروغ بود. من گفتم: خاک بر سر تو که آب‌روی ما رو بردی پیش حاج‌آقا!
بسم اللّه الرّحمن الرّحیم💠 🌹خــرمشهر .. شهــر خــون .. آزاد شـد..🌹 تکرار نام ِ خـرمشهر .. تکرار ِ زیبایی هاست.. خرمشهر برای من ، یادآور “ شهید جهـان آرا" ست.. قــدمهای “ شهید بهروز مرادی" هنــوز در کوچه پس کوچه های خـرمشهر به جا مـانده.. و خاطـَــــره های "سید صالح موسوی" ، هنوز شنیــدنی ست.. خرمشهر برای مــن ، پیش از آن کــه یک شهر باشد ، یک اُفق است .. یک اُفق ِ معنــوی .. یک “نماز” در مسجــدِ جـامعَ ش ، مرا میبرد تا آنسوی هستی.. خرمشهر را دوست دارم ، چــرا که ؛ نمـاد ِ مقاومت و پیـروزیست ، و گـُواه ِ حــرفم ، 🌴نخلهـائیست کـه هنـوز ایستاده اند .. با وضـــو وارد شـــوید ... هنوز کـوچه های این شهـر ، به خون ِ شهـدا مطهر است .. آری ! بعد از آزادی خـرمشهر ، هنوز بیابانهای رملی ِ جنـــوب ، استخوانهای بچه های ایران را در خود دارد... و پابرهنه های خمینی .ره. همچنان تشییع می شوند ! و مـا هنوز نفهمیـــدیم ؛ خرمشهر_چگونه_آزاد_شد !!! در آستانه ی فرارسیدن آزادسازی_خرمشهر یاد و خاطره ی شهــــــــدای عزیز را گرامی می داریم. . 🌷روحـــــــــــــتان شاد ویادتان گرامی🌷