این وقت شبی یه فکری مثل خوره افتاده تو سرم
تازه اقدام کردم برای بارداری و معلوم نیست چی پیش میاد
همیشه عادت دارم شبا زود بخوابم، ولی چون امشب دیر دارم میخوابم یه فکر سمی زده به سرم
اگه یه روز بچه دار بشم، ممکنه شوهرم کادوهایی که به بچه میدن رو بده مادرش؟
چون کادوهای عروسیمونو داد به مادرش، بعدشم هرکی میومد خونمون و کادو میداد، برمیداشت میداد مادرش ( میگفت چون واسه عروسی هزینه کرده اون باید برداره، رسم خونوادگیشونه)
در حالیکه سمت ما کادوها رو میدن به عروس و داماد
بماند که این قضیه اوایل ازدواجمون کلی باعث دعوا شد.
اینم بگم البته مقدار کادوها نصف هزینه عروسی نشد و کادوهای سمت خونواده منم به خودم دادن که من باهاش چندتا لوستر خریدم.
سال اول ازدواجمون رفته بودیم یه شهری پیش فامیلای همسرم عید دیدنی بعد اینکه برگشتیم، همسرم گفت عیدی ها رو بده باید بدم مادرم، چون مادرم اینقدر به اونا عیدی داده که اونا به تو عیدی دادن، منم چون حوصله دعوا نداشتم و از اون طرفم کلا همسرم واسم کم نمیذاره، بهش دادم، ولی مادرشوهرم پس داد، گفت عیدی واسه خودشه و کلی شوهرمو دعوا کرد و گفت قضیه عیدی با کادو عروسی فرق داره.
الانم این فکر زده به سرم که اگه بچه دار شم نکنه بگه چون مادرم همه جا رفته واسه چشم روشنی بچه شون کادو داده، این کادو ها واسه اونه
مشکل مالی نداریم بیشتر این رفتاراش حرصمو درمیاره و حوصله بحث و دعوا ندارم ولی من درهمین قدم اول فقط ۳،۴ میلیون از پول خودم بابت آزمایشات پیش از بارداری هزینه کردم درسته بخشیشو بیمه تکمیلی پس میده ولی باز من دارم هزینه میکنم واسه همین زورم میاد اگه بخواد این کارو بکنم.
همسرم دوست نداره بچه دار شیم واسه همین تو هزینه آزمایشات کمک نمیکنه، البته پول آزمایش خودشو میده
اینم بگم وقتی از سمت خانواده همسرم جشن و مهمونی میشه، مادرشوهرم جای ما کادو میده، یعنی کلا رسم دارن فقط بزرگ خونواده کادو بده