2777
2789

این وقت شبی یه فکری مثل خوره افتاده تو سرم 

تازه اقدام کردم برای بارداری و معلوم نیست چی پیش میاد

همیشه عادت دارم شبا زود بخوابم، ولی چون امشب دیر دارم میخوابم یه فکر سمی زده به سرم

اگه یه روز بچه دار بشم، ممکنه شوهرم کادوهایی که به بچه میدن رو بده مادرش؟

چون کادوهای عروسیمونو داد به مادرش، بعدشم هرکی میومد خونمون و کادو میداد، برمیداشت میداد مادرش ( میگفت چون واسه عروسی هزینه کرده اون باید برداره،  رسم خونوادگیشونه)

در حالیکه سمت ما کادوها رو میدن به عروس و داماد

بماند که این قضیه اوایل ازدواجمون کلی باعث دعوا شد.

اینم بگم البته مقدار کادوها نصف هزینه عروسی نشد و کادوهای سمت خونواده منم به خودم دادن که من باهاش چندتا لوستر خریدم. 

سال اول ازدواجمون رفته بودیم یه شهری پیش فامیلای همسرم عید دیدنی بعد اینکه برگشتیم، همسرم گفت عیدی ها رو بده باید بدم مادرم، چون مادرم اینقدر به اونا عیدی داده که اونا به تو عیدی دادن، منم چون حوصله دعوا نداشتم و از اون طرفم کلا همسرم واسم کم نمیذاره، بهش دادم، ولی مادرشوهرم پس داد، گفت عیدی واسه خودشه و کلی شوهرمو دعوا کرد و گفت قضیه عیدی با کادو عروسی فرق داره.

الانم این فکر زده به سرم که اگه بچه دار شم نکنه بگه چون مادرم همه جا رفته واسه چشم روشنی بچه شون کادو داده، این کادو ها واسه اونه

مشکل  مالی نداریم بیشتر این رفتاراش حرصمو درمیاره و حوصله بحث و دعوا ندارم ولی من درهمین قدم اول فقط ۳،۴ میلیون از پول خودم بابت آزمایشات پیش از بارداری هزینه کردم  درسته بخشیشو بیمه تکمیلی پس میده ولی باز من دارم هزینه میکنم واسه همین زورم میاد اگه بخواد این کارو بکنم.

همسرم دوست نداره بچه دار شیم واسه همین تو هزینه آزمایشات کمک نمیکنه، البته پول آزمایش خودشو میده

اینم بگم وقتی از سمت خانواده همسرم جشن و مهمونی میشه، مادرشوهرم جای ما کادو میده، یعنی کلا رسم دارن فقط بزرگ خونواده کادو بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کادو عروسی رو چون منظور اصلی کمک به هزینه های عروسی هست کسی برمیداره که هزینه کرده حالا هرکی ک باشه

کادو بچه واسه بچه هست و پدر مادر بچه

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜
بچه رو دیگ تو تو شکمت رشد میدی اونم مادر شوهر ببره؟      

همسرم با اینکه مرد خیلی مهربون و خوبیه ولی گاهی از این منطقای بیخود داره 

در مورد این قضیه هم نمیدونم این کارو میکنه یا نه،  ولی ازش بعید نیست

من برای بچم مادرشوهرم همه هزینه خوردوخوراکارو کرده حدود ده میلیون برای برنج و لوبیا واینجور چیزا هفت میلیونم داده النگو برای بچم ولی کادو مال خودمونه 

هرچه دادم به اوحلالش باد
این اخلاق و‌مشکل همسرت بوده و ربطی به رسم و مادرش نداره و از همه بدتر اینگه هزینه های الانتو نمیده ...

نه نمیده

چون با کسر نه درصد ، بقیه اش بیمه بهم پس میده

بچه دار هم دوست نداره بشیم، به خاطر من قبول کرده بیاد آزمایش بده