2777
2789
عنوان

کادوهای به دنیا اومدن بچه ، واسه کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 28 پست
همسرم با اینکه مرد خیلی مهربون و خوبیه ولی گاهی از این منطقای بیخود داره  در مورد این قضیه هم ...

اون کادوهای عروسی رو خیلیا میدن ب مادر شوهر

نمونش هم دختر خاله من

چون شوهرش از اوناست که نمیخواد خرجشو پدرش بده

ولی دخترخالم حرص نخورد 

ما بجاش حرص خوردیم😁

اگ مشکل مالی ندارین اشکال نداره

ولی کادوهای بچه دیگ مال توئه

😤😤

🩵🪸

من برای بچم مادرشوهرم همه هزینه خوردوخوراکارو کرده حدود ده میلیون برای برنج و لوبیا واینجور چیزا هفت ...

مادرشوهرم کلا زن خیلی خوبیه

اگه بچه دار شم، چون شاغلم اون باید بچه رو نگه داره

ولی کلا رسمای عجیب تو خونوادشون زیاد دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه رسم عجیبی، دلیلی نداره یکی دیگه جای یکی دیگه کادو بده

دیگه رسومات یا باید کامل انجام بشن یا کلا انجام نشن

اگر رسمه بده و بگیره و میده باید بگیره، اگرم طبق رسم پیش نمیرید و میدید خودتونم میگیرید

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜

نگران نباش نوه اینقدر شیرینه که دنبال کادو نباشن مخصوصا کادوهای خانواده خودت . ما هم اوایل ازدواج هر جا می‌رفتیم پدر شوهرم هزینه میکرد یا مهمون می‌آمد واسه دیدن منزل ما خودش مهمونی رو قبول میکرد . دیگه چند بارم همسرم محبتی داشته باشه به اونا من دخالت نمیکنم  چون کلی خوب هستن پس حساس نباش 

انشاالله صاحب فرزند سالمی باشین عزیزم کادو مهم نیست بچه اینقدر خرج و زحمت و نگرانی داره مخصوصا به سن مدرسه برسه که این حاشیه ها اصلا مهم نیستن

اون کادوهای عروسی رو خیلیا میدن ب مادر شوهر نمونش هم دختر خاله من چون شوهرش از اوناست که نمیخواد خ ...

والا منم سر کادوهای عروسی خیلی حرص خوردم، اتفاقا دعواهای بدی هم روزای اول گرفتیم 

مادرمم خیلی حرص خورد ولی به خاطر زندگی من فقط میگفت ولش کن، ارزش نداره

چون سر داداشم، مادرم تمام کادوها رو داد به داداشم و اونا رفتن سه تا مسافرت (اون موقع هزینه ها پایین بود)

کادو عروسی رو چون منظور اصلی کمک به هزینه های عروسی هست کسی برمیداره که هزینه کرده حالا هرکی ک باشه ...

سمت ما که یا پدر برای هزینه هایی که کرده برمیداره یا مادر بچه طلا میخره واسه یادگاری

من نمیدونم درمورد این قضیه رسم خونواده شوهرم چیه، ولی از همسرم بعید نیست این کارو بکنه

آخه مادرشوهرم میگه اگه بچه دار شید براتون هفت شب میگیرم، من اصلا تمایلی به هفت شب گرفتن ندارم

می‌دونه هزینه مهد یا پرستار چنده ؟؟ جدای از اینکه استرس داری درست رسیدگی میکنند و ... رفت و آمد و دردسراش هم بماند 

بهتره با جزییات زندگیتو خراب نکنی قدرشون رو بدون هر مادر شوهری چنین مسیولیتی قبول نمیکنه 

چه رسم عجیبی، دلیلی نداره یکی دیگه جای یکی دیگه کادو بده دیگه رسومات یا باید کامل انجام بشن یا کلا ...

آره متأسفانه با وجود اینکه خیلی اصرار میکنم همسرم کادو نمیده، چون مادرش نمیذاره، میگه من میدم و کافیه

میگه ما اینجوری رسم داریم

ولی کادوهای بچه رو نمیدونم رسمشون چیه

می‌دونه هزینه مهد یا پرستار چنده ؟؟ جدای از اینکه استرس داری درست رسیدگی میکنند و ... رفت و آمد و در ...

آره میگه بچه بیار خودم نگه میدارم

بجه جاریمم با اینکه شاغل نبود، از بچگی بیشتر مادرشوهرم نگه داشته

آدم تو نی نی سایت با فرهنگهای مختلف آشنا میشه ،جهیزیه داماد باید بده،کادوهای عروسی باید به خانواده داماد برسه،چون هزینه عروسی دادن،ویا خرج دختر تودوران عقد باشوهرشه ،پس چرا ما هیچکدوم رو نداشتیم .

چه اشتباهی میکنی همسرت بچه نمیخاد میخای باردار شی چه رسم مسخره ای دارن

چیکار کنم تا آخر عمر بدون بچه بمونم؟ 

همسرم خیلی بچه دوست داره وقتی بچه بیاد ، مطمئنا نظرش عوض میشه 

اگه الان میگه بچه نمیخوام به خاطر اینه که دوست داره مهاجرت کنیم، که من مخالفم

آدم تو نی نی سایت با فرهنگهای مختلف آشنا میشه ،جهیزیه داماد باید بده،کادوهای عروسی باید به خانواده د ...

ما جهیزیه رو خودمون گرفتیم ولی همسرم برای کالاهای بزرگ کمک کرد.

ولی کادوهای عروسی رو رسم نداشتیم خانواده داماد بردارن، چون تو دوران عقد فهمیدم اونا برمیدارن، خونوادم به جای پول طلا دادن،  البته که کادوهای سمت ما رو درنهایت به خودم دادن

اینم بگم که کادوهای عروسی هزینه خواننده و آرایشگاه من و بخشی از پول آتلیه شد و بقیه رو خودشون حساب کردن.

ولی شما درست میگید با اینکه تو یه شهر هستیم ولی بعضی رسوماتشون برام خیلی عجیب غریبه

آدم تو نی نی سایت با فرهنگهای مختلف آشنا میشه ،جهیزیه داماد باید بده،کادوهای عروسی باید به خانواده د ...

اینم بگم که خونواده شوهرم بد میدونستن تو دوران عقد، زن و شوهر شب پیش هم بمونن ولی من از همون اول میموندم یا شوهرم خونه ما میموند، مادرشوهرم غیرمستقیم اوایل یه کم تیکه انداخت ولی ما اهمیت ندادیم و اونم دیگه نگفت

2790
2778
2791
2779
2792