2789

اون دنیاست عدالت خدا

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

صبر خدا خیلی زیاده. شمام عجله نکن. اگه واقعا ظالم باشه به روز جواب کاراشو میبینه....

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

سلام 

هیچ وقت منتظر نباش تا یکی تاوان بده چون هم خودت رو ناراحت میکنی و هم این اتفاق نمیوفته 

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

خدا ننشسته پای خاله زنکی ما.بهمون عقل داده.هر اتفاقم دلیلی داره ک پیش اومده سعی کن‌درس بگیری

مثلا تو داخل سن ۱۲ سالگی باشه زنداییت ی مرد ۳۰ ساله رو بفرسته سر گوشیت بهت پیام بده و روحشو نابود کنه 

یا داییم بخاطر اینکه بابام کارگره مسخرمون میکنه

ولی چرا  چرا باید اون داخل خوشبختی باشه من هی بدبختی بکشم  اگه اینجوره این عدالتو نمیخام

چون اینجا مثل صحنه فیلم میمونه که بعد اتمامش پشت صحنه رو نشون میدن. 

دور از جونت ولی هر ظلمی که بهت شده اون دنیا خدا برات جبران میکنه. جوری که انقد خوشحال میشی که میگی کاش کل عمرم تو بدبختی بودم :))) 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
پس چرا خدا میگه من وجود دارم وافعا انگار وجود نداره

کفر نگو 

هیچ وقت به جواب این سوالت نمیرسی 

هزاران نفر مثل شما هستن که منتظرن برای تاوان دادن یکی 

من دیگه سپردمشون به خدا  

امتحانش کن شما هم آرامشی میده بهت که بیا و ببین

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

اگر قراره هرچی میشه خدا معجزه کنه 

نظم زمینو بهم بریزه! 

اعتقاد بی معنی میشه یسری فقط از سر ترس عابد و زاهد میشن، عرفان و عشق چی میشه تکلیفش؟ 

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

مثلا تو داخل سن ۱۲ سالگی باشه زنداییت ی مرد ۳۰ ساله رو بفرسته سر گوشیت بهت پیام بده و روحشو نابود کن ...

مسخره کردناش میشه ی پله برای زندگی شما ک تلاش کنی برای پیشرفت و موفق شدن