2777
لحن صدام آرومه  خب میگن کسی ک میخاد وکیل باشه باید فن بیان داشته باشه  یکم تردید دارم بر ...

خب فن بیان رو که میتونی یاد بگیری..ولی به هر حال انتخاب این رشته تصمیم خودته.مثلا خاله من رفت رشته حقوق که وکیل بشه اما الان زیاد علاقه نداره بره وکالت.یکی از دوستام هم صداش خیلی آروم بود یعنی مثلا حرف میزد ما بعضی وقتا نمیشنیدیم.اونم رفته رشته حقوق.نمیدونم وکالت میخواد یا نه ولی این که جسارتش رو داشته چیزی که دوست داره رو بره واقعا خوبه.حالا بازم من خودم تو انتخاب رشته خودم موندم😅مثلا دوست دارم برم پزشکی اما میترسم..به نظرم اگه بری پیش مشاور راهنماییت میکنن

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
امتحانش مجانیه اینکارو میکنم

👌🏻

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب فن بیان رو که میتونی یاد بگیری..ولی به هر حال انتخاب این رشته تصمیم خودته.مثلا خاله من رفت رشته ح ...

فن بیان میشه یکم خوب کرد 

من برا مصاحبه اش یکم درگیرم آخه وفتی ازمون وکالت قبول شدی ازت مصاحبه میگیرن 

فن بیان میشه یکم خوب کرد  من برا مصاحبه اش یکم درگیرم آخه وفتی ازمون وکالت قبول شدی ازت مصاحبه ...

نمیدونم واقعا ..خاله من چند بار آزمون رو قبول شد ولی سر مصاحبه ردش کردن.