2777

امام علي(ع) در خطبه 97، درباره مهلت دادن به ستمگران مي فرماید: «اگر خداوند، ظالم و ستمگر را [چند روزى] مهلت دهد، چنان نيست كه فرصت مجازات او از دستش برود، او در كمينگاه، بر سر راه ستمگر است و گلوى وى را در دست دارد؛ هر زمان بخواهد مى فشارد، آن چنان كه نتواند آب دهان را فرو بَرَد». كلام امام(ع) تأكيد دارد كه خداوند هیچگاه از ظالمان غافل نبوده و در کمین آنان و مسلّط بر آنان است و اگر چند روزی به آنها مهلت می دهد به اين خاطر است که بر گناهان خود بیفزایند تا عذاب الهی آنها را فرا بگيرد.:اینو از یه سایتی کپی کردم به نظرم جواب سوال شماست

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
امام علي(ع) در خطبه 97، درباره مهلت دادن به ستمگران مي فرماید: «اگر خداوند، ظالم و ستمگر را [چند روز ...

از بس بدی دیدم دیگ این حرفارو باور ندارم دوست دارم خدا بهم ثابت کنه من وجود دارم میخام ی نشونه بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از بس بدی دیدم دیگ این حرفارو باور ندارم دوست دارم خدا بهم ثابت کنه من وجود دارم میخام ی نشونه بده

نشونه که بهت میده ولی شایدد موعدش حالا نباشه.به این فکر کن که یه نفر قرار باشه تا ابد در آتش بسوزه..به نظرت اشکالی داره دو سه روز دیگه خوش زندگی کنه؟مطمئن باش خدا خودش عادل ترینه(فمن یعمل مثقال ذره خیرا یره و من یعمل مثقال ذره شرا یره)یعنی ما آدما حتی یه کار کوچیک که انجام بدیم هم نتیجه اشو میبینیم.پس حواست باشه این اتفاقاتی که برات رخ داده باعث کفرت نشه شاید یه آزمایش باشه تا بفهمی چه قدر ایمانت قویه..من خودم دو سال پیش همین موقعا حالم خیلییی بد بود.همش میگفتم خدایا چرا؟چرا این اتفاق واسه من افتاد؟چرا فلانی این کارو باهامون کرد؟ولی الان که به عقب برمیگردم اتفاقا خدا رو شکر میکنم که اون اتفاقا افتاد.درسته سخت بود..درسته خیلی آسیب دیدیم اما چیزی رو به دست آوردیم که اگه اون اتفاقا نیفتاده بود الان نداشتیم

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
چرا باید زنش چیزی بشه برا کسی بدنخواه

عزیزم تو ان‌گار کامل نخوندی 

زنش وفتی که خاهرم ۱۲ سالش بود ی مرد ۳۰ سالشه فرستاد سر گوشیش بهش پیام داده این مرده من نابود شدن روح خاهرمو با چشام دیدم 

دیدم ک چقدر پژمرده شد 

من هیچ امیدی به آینده ندارم  امیدی ندارم ک آینده قراره یکم بهتر بشه

حالا شاید الان حالت بده یا یه اتفاقی افتاده که خیلی ناراحتت کرده برای همین این جوری میگی.مگرنه آدم نباید هیچ وقت امیدشو از دست بده شاید تو هم یه مدت دیگه حس و حالت عوض بشه(إِنَّهُ لاَ یَیْأَسُ مِن رَّوْحِ اللّهِ إِلاَّ الْقَوْمُ الْکَافِرُونَ ؛ زیرا جز گروه کافران کسی از رحمت خدا نومید نمی‏شود .)یعنی تو تا وقتی به وجود خداوند عادل و رحیم ایمان داری نباید ناامید بشی😄

حالا شاید الان حالت بده یا یه اتفاقی افتاده که خیلی ناراحتت کرده برای همین این جوری میگی.مگرنه آدم ن ...

جالبته اینه مامانم با چشای خودش میدید دارن با بچهاش این کارا رو میکنن و هیچ کاری نکرد 

حتی خود داییم جلوی مامانم بهم گفت تو هیچی نمیشی باید با بابات بری کارگری

جالبته اینه مامانم با چشای خودش میدید دارن با بچهاش این کارا رو میکنن و هیچ کاری نکرد  حتی خود ...

حرفی ندارم واقعا...مطمئن باش تاوان حرفشو پس میده.انشالله تو هم به جاهای خیلی خوبی برسی که دیگه کسی جرئت نکنه بهت همچین حرفی بزنه🙁

حرفی ندارم واقعا...مطمئن باش تاوان حرفشو پس میده.انشالله تو هم به جاهای خیلی خوبی برسی که دیگه کسی ج ...

دوست دارم وکیل بشم 

ولی میترسم نتونم جلوی قاضی خوب حرف بزنم 

یا مصاحبه رد بشم و دلایل دیگ

دوست دارم وکیل بشم  ولی میترسم نتونم جلوی قاضی خوب حرف بزنم  یا مصاحبه رد بشم و دلایل دی ...

کنکورتو دادی؟من که خودم متاسفانه خجالتیم و کلا آدم ریسک پذیری نیستم.ولی خب میتونی از همین حالا تمرین کنی.مثلا جلوی اونی که بهت گفت مثل بابات کارگر میشی میتونستی یه جوابی بهش بدی(البته جواب مودبانه)

کنکورتو دادی؟من که خودم متاسفانه خجالتیم و کلا آدم ریسک پذیری نیستم.ولی خب میتونی از همین حالا تمرین ...

لحن صدام آرومه 

خب میگن کسی ک میخاد وکیل باشه باید فن بیان داشته باشه 

یکم تردید دارم برا وکیل شدن

شاید نماز بخونم بهتر شدم

آره حتما بخون..یه آرامش خاصی به آدم میده چون یادت میاد که در برابر خدا مشکلاتت خیلی خیلی کوچیک اند.البته بستگی داره چه قدر با حضور قلب بخونی اما مطمئنا با خوندنش حالت بهتر میشه