2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینید این لک ها هورمونی هستن و حتما باید توسط پزشک درمان بشن ولی اولین قدم برا داشتن پوست خوب ضدآفت ...

اتفاقا خیلی دکتر رفتم وهزینه کردم اصلا هیچ فایده نداشت اخرین بار ۲تومن پول داروم شد 

ضدافتاب میزنم وقتی تو خونه ام هستم  ولی خوب پوستم پیر شده 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
لک جوشام مونده چند ماهه

لک جوشاتون اگه قهوه ای شده باید از ضدلک یا اگه پوستتون به ویتامین سی حساسیت نداره از ویتامین سی استفاده کنین در کنارش حتما ضدآفتاب هم جز روتینتون باشه اگرم هنوز جای جوشاتون قرمزه از ترمیم کننده همراه ضدآفتاب

اتفاقا خیلی دکتر رفتم وهزینه کردم اصلا هیچ فایده نداشت اخرین بار ۲تومن پول داروم شد  ضدافتاب م ...

الان روتین پوستیتون چیه چه محصولاتی استفاده میکنین؟

نسبت به سنتون سن پوستیتون زیاد تره؟

الان روتین پوستیتون چیه چه محصولاتی استفاده میکنین؟ نسبت به سنتون سن پوستیتون زیاد تره؟

بچها یچیزی بگم هر نوع پوستی دارین با هرنوع مشکل پوستی حتی اصن اگه پوستتون مشکلی نداره باید حتما روتین پوستی شامل شوینده مناسب نوع پوستتون مرطوب کننده و ضدآفتاب داشته باشین اصلا نیاز نیست روتینتون شلوغ باشه شما بعد چند وقت تغییرات پوستتون رو میبیند حالا مشکلات پوستی مث جوش و آکنه یا لک و غیره دارین در کنار روتینتون باید از محصولات درمانی استفاده کنین دقت کنید حداقل شما باید یکی دوماه اول روتین اولیه یعنی ضدافتاب شوینده ضدافتاب رو استفاده کنید تا پوستتون قوام بیاد بعدا محصولات درمانی وارد روتین بشه

الان روتین پوستیتون چیه چه محصولاتی استفاده میکنین؟ نسبت به سنتون سن پوستیتون زیاد تره؟

الان هیچ کاری چون دیدم هر چقدر بیشتر میرسم بدتر میشه تا چندماه پیش شبا ویتامین سی ابرسان  صبح ها با ژل ضد لک میشستم مرطوب کننده وضدافتاب 

الان فقط ضد افتاب میزنم صورتم با شامپو سیر صحت با فیس واش میشورم  

اره یه جوری از جلو انگار چلونده شده 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
الان هیچ کاری چون دیدم هر چقدر بیشتر میرسم بدتر میشه تا چندماه پیش شبا ویتامین سی ابرسان  صبح ه ...

شامپو اخه عزیز من هیچی نزنی بهتره پوستتو داغون میکنه فیس واش چرا همون انگشتای دست کافیه نکن اینکارو با پوستت

حتما روتینت مناسب پوستت نبوده

نوع پوستت چیه؟

شامپو اخه عزیز من هیچی نزنی بهتره پوستتو داغون میکنه فیس واش چرا همون انگشتای دست کافیه نکن اینکارو ...

مختلط جوش میزنم ولی خیلی خشک هست

مختلط جوش میزنم ولی خیلی خشک هست

الان پوست شما چرب یا مختلط دهیدراته محسوب میشه

ذاتا پوستتون چربه ولی بخاطر محصولات اشتباه بی آب شده

یه روتین مناسب و مختصر باید داشته باشید

من میتونم کمکتون کنم

ولی باید عکس پوستتون رو ببینم با توجه به وضعیتتون باهم روتین بچینیم براتون

الان پوست شما چرب یا مختلط دهیدراته محسوب میشه ذاتا پوستتون چربه ولی بخاطر محصولات اشتباه بی آب شده ...

بخاطر استفاده از شامپو الان پوستتون حسابی حساس شده

سوزش یا قرمزی هم دارین؟

بخاطر استفاده از شامپو الان پوستتون حسابی حساس شده سوزش یا قرمزی هم دارین؟

نه ندارم ولی خیلی بده 

با نمک؟ نمک برای پوست بد نیست؟

ن اتفاقا خیلی هم خوبه الان توگوگل زدم فقط بایدمواظب باشی اطراف یاداخل چشم نره

مثل این صداخفه کن ها میمونه ک میزارن سرهفت تیر....خیانت رومیگم..بیصدامیکشتت..❤️‍🩹