تاثیر اب برنج= کوچک کردن منافذ پوست ،روشن کردن، کمی گونه ها رو پر کردن، جای جوش از بین میبره ،لک هن کمررررنگ
تاثیر سفید اب یا همون روشور= روشن کننده، کوچک کردن منافذ،چربیپوست کنترل
میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
لک بارداری روی گونه و پیشانی (نازایی دارم بخاطر مصرف داروهای هورمونی)
پوست خسته و افتاده
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
من سیاهی زانوهام خیلی اذیتم میکنه😓 پول انچنانی هم ندارم ک بخام برم لیزر یا کرم گرون قیمت بگیرم
هفته ایی یکبار نوره سنتی بزن رو زانوهات بشور بعد یک ماه خیلی روشن تررر میشه
قیمت هم ۳۰ هزار
میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
من سیاهی زانوهام خیلی اذیتم میکنه😓 پول انچنانی هم ندارم ک بخام برم لیزر یا کرم گرون قیمت بگیرم
عزیز ضدلک بدن قیمت مناسب مثل درمالیفت اگه داخل خونه ضدلک مناسب صورت هم داری از اونم میتونی استفاده کنی درکنارش استفاده اسکراب ها اگه نمیخوای هزینه کنی از اسکرابای خونگی استفاده کن پوست زانوت هم همیشه مرطوب نگه دار
عکس اپلود نمیشه برات بفرستم ،نوره سنتی همون موبر یا واجبین، روشن کننده اس واقعا تو عطاری ها