2777
2789

تاثیر اب برنج= کوچک کردن منافذ پوست ،روشن کردن، کمی گونه ها رو پر کردن، جای جوش از بین میبره ،لک هن کمررررنگ

تاثیر سفید اب یا همون روشور= روشن کننده، کوچک کردن منافذ،چربیپوست کنترل

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

جای جوش

لک بارداری روی گونه و پیشانی (نازایی دارم بخاطر مصرف داروهای هورمونی)

پوست خسته و افتاده

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سیاهی زانوهام خیلی اذیتم میکنه😓 پول انچنانی هم ندارم ک بخام برم لیزر یا کرم گرون قیمت بگیرم

مثل این صداخفه کن ها میمونه ک میزارن سرهفت تیر....خیانت رومیگم..بیصدامیکشتت..❤️‍🩹
من سیاهی زانوهام خیلی اذیتم میکنه😓 پول انچنانی هم ندارم ک بخام برم لیزر یا کرم گرون قیمت بگیرم

هفته ایی یکبار نوره سنتی بزن رو زانوهات بشور بعد یک ماه خیلی روشن تررر میشه 

قیمت هم ۳۰ هزار

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
هفته ایی یکبار نوره سنتی بزن رو زانوهات بشور بعد یک ماه خیلی روشن تررر میشه  قیمت هم ۳۰ هزار

نوره سنتی چی هس؟ میشه یکم توضیح بدی عزیزم

مثل این صداخفه کن ها میمونه ک میزارن سرهفت تیر....خیانت رومیگم..بیصدامیکشتت..❤️‍🩹

عزیز ضدلک بدن قیمت مناسب مثل درمالیفت اگه داخل خونه ضدلک مناسب صورت هم داری از اونم میتونی استفاده کنی درکنارش استفاده اسکراب ها اگه نمیخوای هزینه کنی از اسکرابای خونگی استفاده کن پوست زانوت هم همیشه مرطوب نگه دار

نوره سنتی چی هس؟ میشه یکم توضیح بدی عزیزم

عکس اپلود نمیشه برات بفرستم ،نوره سنتی همون موبر یا واجبین، روشن کننده اس واقعا تو عطاری ها

من خیلی جوش های سر سفید کوچیک میزنم تو صورتم

اب برنج حتما امتحان کن که معجزه اس

لایه برداری. فیزیکی و شیمیایی 

اگه  خشکه احتمالا از خشکی تیره شده. کرم اوره ثمین 

عکس اپلود نمیشه برات بفرستم ،نوره سنتی همون موبر یا واجبین، روشن کننده اس واقعا تو عطاری ها

اها پودر بهداشتی هم بهش میگن اره همونه؟