2777
2789
عنوان

بابام داره دیوونمون میکنه دیگه

375 بازدید | 24 پست

بابام این مدلیه که همه ی زندگیش شده عمو و عمو زاده هام هر روز دعوا داریم تو خونه بخاطرشون..همیشه بدترین و مضخرف ترین چیزا و تحقیر آمیز ترین کار هارو با بابام میکنن ولی بابام همیشه اونارو مقدم به ما میدونه.

داداشم میخواست یه ماشین ۲۰۷ بخره ۸۰ تومن کم داشت بابام به داداشم نداد ولی رفت همون پولو قرض داد به بچه های داداشش هنوزم بعد ۴ سال بهش پولشو ندادن..مامانم رو زن عموم کلی بلا سرش آورده.دیشبم که سر همین کارهای بابام دعوا شد مامان و داداشم توپیدن به بابام اونم ول کرد مارو رفت خونه ی عموم..

چیکارش کنیم؟چی بهش بگیم?۳۱ ساله داره با مامانم زندگی میکنه فکر میکنه مامانم میخاد از خانواده اش دورش کنه..نمیدونه که پس فردا یه لیوان آبم تو دیتش نمیزارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برین کناااار  بابای من از بابای همه تون بدتره نگم که پراتون میریزه که هیچ خودتونم میریزید هیچ ...

اگه بفهمی بابای من به پسر خواهرش گفت بیا این یعنی من رو بگیر و به منم گفت چی هستی که کسی بخوادت و به زور و تهدید داد و بیست ساله دارم میسوزم و باز میگه خودت هیچی نیستی که زندگیت اینه، چی میگی؟تازه میخواست خواهرم هم بندازه جلوشون ، خواهرم از خجالتش در اومد. بماند. یه خدایی اون بالا هست که میبینه و دلم به همون خوشه

اگه بفهمی بابای من به پسر خواهرش گفت بیا این یعنی من رو بگیر و به منم گفت چی هستی که کسی بخوادت و به ...

بابای منم همینه

فحش و اینام داد فحش زشت

بعدم چون با پسر خواهراش ازدواج  نکردم دعوا کرد و...

بابای من وضعش خوبه ولی ما خونه اجاره ایم در این حد

خب کی بدبختره😂😂😂