2777
2789
عنوان

دوست پسرم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1746 بازدید | 82 پست
منم تو ماشین تخمه میخورم 🙈 ولی بقیه موارد خیلی سخت مخصوصا زیاد چرت و پرت گفتن و اینکه تلفنی با یکی ...

پوستشو میریزید بیرون؟ 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
خودت لباسهایی ک سلیقت هست بخر مناسبتی بهش هدیه بده، تو ماشینش ک میری یه پلاستیک یا سطل کیسه ای ماشین ...

مگه مجبوره تحمل کنه؟ انگار شوهرشه 

خب آشنایی رو برا اینچیزا گذاشتن

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من‌وقتی با دوستامم حرف میزنم مثلا میپرن توی صحبتم جدی میگم ک ازین رفتار واقعا بدم میاد

یا قبلا بیرون چیزی میخوردیم پوستشو پرت میکردن من‌خیلی تذکر میدادیم الان بهتر شدن یا چیزای دیگ

با حرف اینا درست میشه شما دوسش داری اونم شمارو دوس داره همکاری کنین رفتارای غلطشون اصلاح بشه

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂

هیچ وقت فرهنگ یه خانواده رو نمیتونی عوض کنی

اون با این فرهنگ بزرگ شده تو وجودش حتما فامیلاشون در همین حدن

الاکه تو خیابون خجالت میکشی چطوری میخوای پس فردا تو مهمونیا به عنوان شوهر معرفیش کنی

همش میگم شاید با من برگرده رفتارش عوض بشه اخه دوست داریم همو

نه هرگز عوض نمیشه

خدایا میدونی؛میبینی و میتونی!حاجت ناممکن منو با عظمت و سخاوت خودت بهم بده!هرکی امضامو خوند برای حاجتم یه صلوات بفرسته
تلفنی داریم حرف میزنیم صد بار مامانش صداش میکنه خیلی کار زشتیه اخه میبینی پسرت داره با تلفن حرف میزن ...

امان از روزی که مامان خودش بخواد با پسرش دوست بشی واسه منم همین بود دیگ حرف میزدیم انقد میومد صداش میزد میگفت ول کن یه دقه اونو من مادرتم یا اینکه یهو وارد اتاق میشد خب زشته دیگ شاید ما داریم یه غلطی میکنیم که تو نباید ببینی یا یه چی میگیم که به تو ربطی نداره 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

یه تختش کمه همین اول کار تمومش کنی بهتره زندگی با  یه گوج خیلی سخته روانی میشی😐💔

مگه هرکی سطح فرهنگش متفاوت بود گوج و گیجه؟!

خیلیا هستن یجور دیگه بی فرهنگی خودشونو نشون میدن

الکریم ابن الکریم ابن الکریم...جانم فدای مهدی(عج)🌱❤️

فک کردم داری منو میگی 🤭😂

اون تخمه خوردن اصلا مشکلی نداره ولی اینکه یه خودش برسه چقد ظاهرو میبینی 

کاکو می من بیکاااارم امضا بزنم، همیشه زین به پشتم، یل پشتم، پسه پشتم، کنجه پشتم، حله پشتم 
پوستشو میریزید بیرون؟ 

منم پوست تخمه رو میریزم بیرون چون حس میکنم زباله نیس خودش کم کم تجزیه میشه در ضمن کمه 😕😂😂😂 از نظر اسی الان من خیلی بی فرهنگم

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂
مگه مجبوره تحمل کنه؟ انگار شوهرشه  خب آشنایی رو برا اینچیزا گذاشتن

مجبور نیستم تحمل کنم ولی چون همو دوست داریم و میدونم انسان درستیه تلاش میکنم مشکلاتو حل کنم نه اینکه جدا شم ازش

بعد من هرکسیو نمیتونم دوست داشته باشم ولی اینو دوسش دارم واسه همین موندم که درست شه

طراحی سایت با کیفیت بالا❤

نمیتونی آدما رو عوض کنی

شاید یه ندت باب دلت راه بره به اجبار ولی باز میشه همون که بوده

پ اگه رو اعصابته تموم کن نه خووت و اذیت کن نه اون و

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...