2777
2789
عنوان

دوست پسرم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1746 بازدید | 82 پست
آره اینا خیلی خوبن امتحان میکنم😍 به جدایی اصلا فکر نمیکنم بیشتر میخوام درستش کنیم

اره حتما امتحان کنین شاید حوصله خرید نداره شما باهاش باشین ذوقشم بیشتر میشه امیدوارم درست بشه

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂

هوووف حالا دیگه انقدر خودتو دست بالا نگیر 

درضمن آدما پیش کسایی که صمیمی ن و دوست دارن میخوان راحت باشند 

ورنه همه پیش غریبه ها لیدی و جنتلمن 

پیش شما راحت نباشه میخوا. کجا راحت باشه 

من آنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره 

نریز عزیزم کار خوبی نیست خیابون کثیف میشه🌷

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

تو روابط دونفر دوچیز مهمه یکی پیدا کردن شباهت ها ودومی احترام گذاشتن به تفاوت‌ها.....هیچ کس نمیتونه کسیو تغییر بده یا شما باید ایشونو همینجوری قبول کنید یا  کات کنید واینم مطمئن باشید هیچ وقت هیچ کس نیست که مطابق میل آدم باشه چون هرکس تو یه خانواده ای به دنیا آمده با فرهنگ وتربیت متفاوت

تو تربیتت مشکل داره که با کسی وارد رابطه می شی که تمی خوای باهاش بعدا ازدواج کنی و فقط وقتشو تلف می ...

کی گفته نمیخوام باهاش ازدواج کنم

میخوام باهاش بمونم ولی دوست دارم خودشو اصلاح کنه

طراحی سایت با کیفیت بالا❤

واقعا ی تخمه خوردن و بلند حرف زدن دلیل خوبیه واسه کات کردن دو نفر ک همه دوس دارن؟اگ طرف مشکل حادی داشته باشه ک درست نشه ی چیزی ولی اینا با تمرین و تذکر درست میشه اقا ۲۳ سالشه اگ ایشونو دوست داشتع باشه این رفتارای پیش پا افتاده رو درست میکنه

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂

هیچ‌کس بخاطر کس دیگه‌ای تغییر نمی‌کنه... اصلا خودش رو تغییر بدی، خانوادش چی؟ شما که با همشون مشکل داری

بنظرم اگر ایشون نگاهش جدی و آینده‌نگرانه هست، شما هم یه تصمیم جدی بگیر بیشتر وقت دو طرف رو نگیر 

اصلا نگو بی کلاسی یا اینجور کلمات با بار منفی 

همیشه تذکر بده بهش تا درست بشه 

من خیلی رفتارهارو تونستم  با تذکر  درست کنم 

ولی  نباید هیچوقت شل کنی  دائم تذکر بده ک بدونه مدلت اینجوریه