2777
2789
عنوان

دوست پسرم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1746 بازدید | 82 پست
وای پس چیکار کنم😭

خب مثلا لباس پوشیدن میشه عوض کرد ولی اختلاف فرهنگ نه چون برای خودم اتفاق افتاده مثلا ی نمونه برات بگم من خیلی ب مهمون که میاد خونم ارزش قائل میشم چون خانوادمم همینطورن پدر و مادرم ولی متاسفانه خانوادع شوهرم خیلی بد مهمونن مثلا میان بهترین سفره رو براشون میندازم چقد احترام ولی میرم خونشون ی چای نمیارن یا میخاد دعوت کنه میگه غذا مونده یخچال بیایید بخورید انگار ما نخورده ایم متاسفانه خیلی خسیسن البته اینم بگم خود شوهرم و خواهرش اصلا اینجور نیستن خیلیم ب مهمون ارزش قائل میشن ولی خب خونه پدریش واقعن بد مهمونن اصلا میری خونشون خیلی بد رفتار میکنن بخصوص مادرش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب مثلا لباس پوشیدن میشه عوض کرد ولی اختلاف فرهنگ نه چون برای خودم اتفاق افتاده مثلا ی نمونه برات بگ ...

باز خداروشکر خوده شوهرت اینطور نیست

مامان باباش اشکال نداره مهم خودشه

احتمالا برم پیش تراپیست هرکاری اون گفت همون کارو کنم

طراحی سایت با کیفیت بالا❤

واقعا ی تخمه خوردن و بلند حرف زدن دلیل خوبیه واسه کات کردن دو نفر ک همه دوس دارن؟اگ طرف مشکل حادی دا ...

دقیقا منم خیلی ناراحت شدم ک میگن کات کن

ولی میترسم رفتیم سر خونه بدتر از این بشه

طراحی سایت با کیفیت بالا❤

باز خداروشکر خوده شوهرت اینطور نیست مامان باباش اشکال نداره مهم خودشه احتمالا برم پیش تراپیست هرکا ...

اره ولی خب بالخره خانواده هم رفت آمد میکنی دیگه رفتارشون ازارت میده...آره حتمن برو عزیزم انشالا بهترین برات رقم بخوره 

دقیقا منم خیلی ناراحت شدم ک میگن کات کن ولی میترسم رفتیم سر خونه بدتر از این بشه

درسته ولی اول تلاش کنین برای درست شدنش همون تراپیستم برید ان شاءالله نتیجه میده درست میشه❤

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂