2777
2789
عنوان

دوست پسرم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1746 بازدید | 82 پست

تجربه چنین چیزی رو دارم و خیلی زود تو دو سه روز کات کردم توام باید خیلی قبل تر کات میکردی وقتی یکی دوبار دیدیش و فهمیدی به دلت نیس نه الان

ولی خب بهتر از هیچیه الان کات کن تا کار دستت نداده

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودت لباسهایی ک سلیقت هست بخر مناسبتی بهش هدیه بده، تو ماشینش ک میری یه پلاستیک یا سطل کیسه ای ماشین بگو بگیره کنار دستش بذاره ، برای صداهم به نظرم راهی نداره مستقیم بگو کمی آرومتر میشه صحبت کنی جدیدا گوشم حساس شده به صدا اذیت میشم 

خودت همراش برو بگو لباس جدید بخریم این بهت نمیاد

بگو دوس دارم لباسهایی که سلیقه منه رو بپوشی قبلیا رو بنداز دور

موقع تخمه خوردن یه پلاستیک بذار کنارش بگو بریزیم داخل این بعد بندازیم سطل زباله اینجوری بهتره

یا وقتی بلند حرف میزنه بگو نمیخوام کسی صداتو بشنوه

نامزد منم یه سری اخلاق داره که تو عرف شهر ما نیست 

اولین بار که میبینم هیچی نمیگم بعد از چند وقت میگم دوستم داشت درمورد نامزدش درد و دل میکرد میگفت این خصلت رو داره به نظرم چیز درستی نیس نظر تو چیه

اینجوری خودشو اصلاح میکنه

بهش بگم بی کلاسی؟ نمیخوام به غرورش آسیب بزنم

نه مثلا تخمه میشکنه میندازه بیرون تذکر بدین یا بگین ارومتر حرف بزنین یا بگین ی لباسی دیدم فک‌کنم خیلی بهت بیاد بریم ببینیم فعلا سریع به جدایی فکر نکنبن یکم تلاش کنین 

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂
منم تو ماشین تخمه میخورم 🙈 ولی بقیه موارد خیلی سخت مخصوصا زیاد چرت و پرت گفتن و اینکه تلفنی با یکی ...

خودش حالیش نمیشه که این کار زشته منم نمیدونم چجوری باید حالیش کنم🥺

طراحی سایت با کیفیت بالا❤

فکر عوض کردنش نباش که اون یه عمره اونطوری بزرگ شده و با دوروز با تو گشتن نمیشه یه جنتلمن ایده ال تو

اگه انقد برات سخته نباید بیشتر باهاش پیش بری

یا اینکه میتونی بگی از این به بعد با تو برین خرید و به سلیقه تو لباس بخره...درباره رفتارای دیگه ش باید تحمل کنی

نه مثلا تخمه میشکنه میندازه بیرون تذکر بدین یا بگین ارومتر حرف بزنین یا بگین ی لباسی دیدم فک‌کنم خیل ...

آره اینا خیلی خوبن امتحان میکنم😍 به جدایی اصلا فکر نمیکنم بیشتر میخوام درستش کنیم

طراحی سایت با کیفیت بالا❤

چی بگم مثلا؟ منم دوست دارم اصلاح کنم تموم نکنم

ببین مثلا به یه مناسبتی واسش یبار تیشرت بخر. بعد که پوشید بگو آهااااا چقدر بهت میاد .چیه اون تیشرت رنگ و رفته در شان توئه ؟

یا واسه پوست تخمه یه کیسه فریزر تو کیفت باشه‌ دربیار بگو عزیزم درسته پوست تخمه جذب طبیعت میشه ولی لطفا بریز تو کیسه چون من خیلی به طبیعت اهمیت میدم

واسه هر چیزی باید با شوخی و صمیمیت یجوری بهش حالی کنی که ناراحتم نشه 

اگر فکر میکنی میتونی تغییرش بدی بگمت سخت در اشتباهی چون شخصیت آدما نمیشه عوض کرد شاید الان بگی بهش  بخاطر اینکه ناراحت نشی ظاهری رعایت کنه یچیزایی رو ولی بری زیر ی سقف عمرا بتونه برات نقش بازی کنه و روابط گسترده تری خواهی داشت با خانوادش صددرصد اذیت میشی