2777
2789
عنوان

شوهرم بچه رو برد خونه مامانش

157 بازدید | 5 پست

از جمعه دعوا کردیم و قهرم باهاش‌. الانم بچه رو خواست ببره گفتم بدون خودم نبرش، گفت خب بیا گفتم میخام ناهار درست کنم براش گفت خب میبرم. خیلی دلم تیکه تیکه شد از دستش... کلی گریه کردم دارم خفه میشم چرا انقد منو زجر میده بچه رو میبره اصلا حواسش نیست بهش خونه اونا هم بالکن داره پله داره یعنی یه دقیقه تو حیاط تنها میذاشتمشون میدیدم ولش کرده خودش داره میره زیر زمین...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب باباش ه مگه میشه بچه رو ول کنه به امان خدا ؟

اره به خدا ول میکنه، هر بار میگم حواست باشه میگه چیزی نشده که حالا فک کن بچه من پله نرفته زیاد تنها ولش کرده بود اونبار خودش اومد تو دیدم بچه نیست رفتم دیدم وسط راه پله داره میاد خودش... هنوز دوسالش نشده 

خب میرفتی همونجا ناهار میخوردی عزیزم، اون بچه نوه ی اونا هم هست قطعا حق دارن ببیننش انقدر خودخواه نباش...

انصافا انقدر ک برادرزاده و نوه ی پسری عزیزه، هیچکس نیست، بچه هاتونو از خانواده ی پدری دور نکنید لطفا

عــاشـق هموطنام هستم، با دردشون درد میکشم و با لبخندشون از ته دل شاد میشم. الهی همتون حال دلتون خوب، لبتون خندون، دلتون شاد، زندگیتون پُربرکت و عاقبتتون بخیر باشه. هموطنِ عزیز و دوست داشتنیِ من، اگر امضای منو خوندی همیشه یادت باشه خیلی دوستت دارم🙏🏼❤
خب میرفتی همونجا ناهار میخوردی عزیزم، اون بچه نوه ی اونا هم هست قطعا حق دارن ببیننش انقدر خودخواه نب ...

عزیزم مادرش برا خودشم غذا درست نمیکنه. من برا چی برم اونجا بشینم ظرفای روز قبلشونم بشورم و غذا بپزم براشون؟! خب خونه خودمو مرتب میکنم و غذا میپزم... من نمیگم نرن که هفته ای یکی دوبار کافیه دیگه قرار نیست هرروز بریم که