2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

120 بازدید | 22 پست

دوستم و دوستش(آقا) میخوان برن شمال به منم گفتن بیا من گفتم نمیام تاحالا چندین بار گفتن و من قبول نکردم حالا دوستم گه خیلی هم برام باارزشه و رفاقتو در حقم تموم کرده ناراحت شده که هیچ وقت نمیای و قهر کرد دیشب دیدمش برنامه چیدن و من تو عمل انجام شده قرار گرفتم  فردا باید راه بیوفتیم من یه بهانه میخام برا نرفتن نگین برو بگو نمیام شرایط ندارم که هیچ جوره متوجه نمیشن  چه بهانه ای جور کنم  که نرم  ناراحتم نشن و قانع کننده باشه

دوست پسرت؟نروها اصلا  بگو قرار شده نذری بدیم مامانم به کمک نیاز داره

وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای  باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تنهایی برن راحت ترن

نمیرن تنها میگن بیشتر خوش میگذره  درک نمیکنن برا من سخته من تازه هفته ی قبل از سفر اومدم  الان به خانواده بگم کجا میرم اصلا اونم به کنار  برم ممکنه هزارتا اتفاق بیفته

نه دوست   پسر دوستم  

اهان دوستت با دوست پسر ش میخواد بره تو رو هم دعوت کرده ؟بببن مطمعنی دوتاشون تنها هستن واقعیتش من باشم نمی‌رم 

وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای  باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی
اهان دوستت با دوست پسر ش میخواد بره تو رو هم دعوت کرده ؟بببن مطمعنی دوتاشون تنها هستن واقعیتش من باش ...

اره دوتاشون تنهان من کلا همیشه با اینام  باهم میریم بیرون پسره خیلی محتاط و قابل اعتماده سنمونم کم نیست همه بالای ۳۰ سالیم خیلی قبولش دارم باهاشم راحتم  اما سفر فرق  میکنه  جاده و هزار اتفاق 

بگو خانواده اجازه نمیدن یا مثلا قرار مهمون بیاد یا فرار مهمون بیاد مامانم میگه توهم باش 

اگه شرایط داشتی میرفتی؟؟ به نظرم که اصلا پیشنهاد درستی نیست اونا رابطه اشون جدیه ؟

من ۱ساله میپیچونم چون نمیخام سفر برم  اینطوری اما اینبار تو تله افتادم  فردا میخان راه بیوفتن اصلا گیر کردم بدجور