2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 22 پست
اره دوتاشون تنهان من کلا همیشه با اینام  باهم میریم بیرون پسره خیلی محتاط و قابل اعتماده سنمونم ...

خب خانواده اگه مشکلی با رفت آمد باهاش ندارن برو یکی دوروز هوش بگذرون

وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای  باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو خانواده اجازه نمیدن یا مثلا قرار مهمون بیاد یا فرار مهمون بیاد مامانم میگه توهم باش 

میدونن  خانوادم اوکین و اجازه میدن  اصلا این چیزارو نمیشه من یه خواهر زاده دارم که همیشه پیش منه حتی شبا با من میخوابه خیلی وابستمه چون مامانش معمولا سرکاره از دیشب گفتم بگم بچه تب کرده بردمش دکتر و اینا  اما میترسم دروغ بگم بچه واقعا مریض بشه 

میدونن  خانوادم اوکین و اجازه میدن  اصلا این چیزارو نمیشه من یه خواهر زاده دارم که همیشه پ ...

پس واس چی نمیری

وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای  باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی
من ۱ساله میپیچونم چون نمیخام سفر برم  اینطوری اما اینبار تو تله افتادم  فردا میخان راه بیو ...

یه کاری برای خودت جور کن که دروغ هم نگفته باشی خونوادت بهت احتیاج ندارن کاری براشون انجام بدی اصلا پیشنهاد درستی نیست شاید بخواد دوستشو امتحان کنه 

🤍