2777
2789
عنوان

روابط اجتماعیم خیلی ضعیفه.

4920 بازدید | 52 پست

و این باعث ناراحتیمه،حس میکنم جرئت اجتماعی ندارم مثلا

در حد احوال پرسی حرف میزنم و معمولا دختر ساکت و کم حرفیم کاری به کسی ندارم و تقریبا با هیشکی صمیمی نیستم چه دوست چه فامیل چ خانواده🥲

حتی تو سایتم هیچ دوستی ندارم

حس مزخرفی دارم بابت این روابط ضعیفم 🥲 کیا مث منن راضین از وضع؟ 

فک کنم الان فقط منم که این طوریم..

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

من تو جامعه خیلی اذیتم(از بابت برقراری ارتباط و این جور مسائل) ولی تو فضای مجازی خیلی احساس بهتری دارم و انگار اینجا اجتماعی ترم

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطورم

من بشدت درونگرام و اطرافم همه برونگرا

جایی میرم بعد میام خونه افسردگی میگیرم..

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

من تو جامعه خیلی اذیتم(از بابت برقراری ارتباط و این جور مسائل) ولی تو فضای مجازی خیلی احساس بهتری دا ...

من کلا سردم انگار چه مجازی چه تو اجتماع

راضیی بابت روحیاتت؟؟

من به شدت خودمو سرزنش میکنم بابتش

دوره  مهارتهای ارتباطی رو بگذرون .. این اخلاق اصلا خوب نیست

اره ولی خیلیا اینطورین خودشون راضین من مدام سرزنش میشم

کجا بگذرونم؟

من کلا سردم انگار چه مجازی چه تو اجتماع راضیی بابت روحیاتت؟؟ من به شدت خودمو سرزنش میکنم بابتش

من راضیم یه جورایی ازش لذتم می برم 

هر کی یه شخصیتی داره دیگه

(اولش برام سخت بود ولی وقتی فهمیدم نمیشه شخصیتمو تغییر بدم باهاش کنار اومدم و کم کم ازش خوشمم اومد) 

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

من تو جامعه راحت ارتباط برقرار می‌کنیم 

اما تو مجازی لزومی نمی‌بینم دوستی داشته باشم قبلا همین دوستی ها (باخانم)برام دردسر شده دیگه درس عبرت شده برام 

الان ترجیحم تنهاییه واقعا از آدما متنفر شدم 

من راضیم یه جورایی ازش لذتم می برم  هر کی یه شخصیتی داره دیگه (اولش برام سخت بود ولی وقتی فهم ...

اخه چه لذتی وقتی ببینی اطرافیانت مشغول بگو بخندن و تو تک افتادی

وقتی هی سرزنشت میکنن چرا با مردم ارتباط نمیگیری

من خودم مشکلاتم زیاده حرف خاصی ندارم با کسی بزنم..