2777
2789
عزیزم شما تجربتون رو میگین بهمون؟ طبیعی باردار شدین یا با دارو؟ بعد چن وقت؟ پریودتون منظم بود؟

من پریودام نامنظم بود

انقد دارو و دکتر 

اخرش دکتر نوشت برا iui ولی منکه سنگ کلیه دارم تحت درمان باید میبودم ، دکترم گف باید سنگ کلیت دفع شه بعد باردار شی 

منم چند باری سنگ شکنی رفتم و دکتر گف باید جلوگیری کنی 

اما منم بخار ۵سالی ک دکتر نازایی میرفتم فک کردم کلا بیخیال جلوگیری چون باردار ک نمیشم 

اما در کمال ناباوری ۳۰فروردین با یه تست خون ک بازم با نامنظمی پری روبرو بودم گفتم شاید بازم دیر کردم اصلا فک نکردم باردار باشم 

بالاخره باردار شدم اما یه قرصم نخوردم بخاطرش 

از خدا میخوام شمام ب مراد دلتون برسین

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پریودتون نا منظم بود؟  دارو های قوی برای تحریک تخمدان خوردین؟ بعد چن وقت نتیجه گرفتین

بله نامنظم بود.

بله داروهای قوی خوردم.

از شروع خوردن قرص بخوام حساب کنم ،۴ ماه بعد باردار شدم 

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
من پریودام نامنظم بود انقد دارو و دکتر  اخرش دکتر نوشت برا iui ولی منکه سنگ کلیه دارم تحت درم ...

انشالله بچت و صحیح و سالم بغل بگیری برای منم دعا کن به حق این روز عزیز گرفتار قرص های هورمونی نشم طبیعی باردار شم❤️

انشالله بچت و صحیح و سالم بغل بگیری برای منم دعا کن به حق این روز عزیز گرفتار قرص های هورمونی نشم طب ...

ایشالله عزیزدلم

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم