2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 

ایشالله شمام باردار شین عزیزم 

همه کسایی ک ارزوشو دارن ب حاجت دلشون برسن ایشالله

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
من دوتا کیست دارم فعلاتواقدام هستم ولی کامل ناامیدم فک نکنم بتونم بچه بیارم

نگو این جوری عزیرم

انشالله خدا به حق این شب عزیز ی بچه سالم بده نباید این جوری فکر کنیم منم مثل شما اقدامم ولی مشکلم پلی کیستیکه باید مثبت باشیم

من ترس تو وجودم هست خیلی دنبال اینم که به این ترس غلبه کنم تا بیخیال بشم میگن بارداری تو اوج بی خیالی اتفاق میوفته پس بیا امیدمون به خدا باشه❤️

من  ایشالله شمام باردار شین عزیزم  همه کسایی ک ارزوشو دارن ب حاجت دلشون برسن ایشالله

عزیزم شما تجربتون رو میگین بهمون؟ طبیعی باردار شدین یا با دارو؟ بعد چن وقت؟ پریودتون منظم بود؟

شما پلی کیستیک هستین؟ باردار شدین با قرص و دارو باردار میشن؟ یا طبیعی هم پیش میاد

نه عزیزم ولی خالم پلی کیستیک بود و هر دو بچه شو ناخواسته و بدون دارو باردار شده پلی کیستیکشم شدیده

دخترعمم هم میگه تا حالا یه بارم مرتب سر موعد پریود نشده بدون دارو سه تا بچه داره پلی کیستیک بین خانومای ایرانی خیلی شایعه تو یه تعداد محدود نازایی میده که اکثرا خیلی زود به درمان جواب میدن و شکر خدا باردار میشن

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚
نه عزیزم ولی خالم پلی کیستیک بود و هر دو بچه شو ناخواسته و بدون دارو باردار شده پلی کیستیکشم شدیده ...

ممنونم از امیدواریتون❤️❤️❤️انشالله برای منم همین اتفاق بیوفته ماه دوم اقدامم پریود ک نشدم عقب انداختم بیبی چکم هم منفی شد پلی کیستیکم

امیدوارم خدا‌ بهمون ی بچه سالم بده

ممنونم از امیدواریتون❤️❤️❤️انشالله برای منم همین اتفاق بیوفته ماه دوم اقدامم پریود ک نشدم عقب انداخت ...

ان شاالله عزیزم

براتون دعا میکنم

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚