2777
2789
عنوان

نمیدونم شوهرمو دوس دارم یا نه

135 بازدید | 4 پست

وقتی هست ازش متنفرم خوشم نمیاد ازش کینه ازش دارم کینه ی همراه نبودنش تکیه گاه نبودنش بی چشم و رو بودنش خودشو واسه خانوادش میکشه ولی من رو اصلا نمیبینه کارایی که براش کردمو نمیبینه.اما وقتی ازش دورم چند روز خونه مامانمم دلم براش تنگ میشه.عصرا همش منتظرشم از سرکار بیاد وقتی دیر میاد دلم میگیره.نمیدونم چرا اینطوریم خسته شدم از این همه تناقض تو وجودم

دسوش ک داری ولی خب دلایل محکمی هم برای اون حسای منفی داری

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه مدت اینجوری بودم بعدن متوجه شدم جادوم کردن.....گذشته هارو رها کن تا اول خودت آرام و شاد باشی بعد اون ....آیه الکرسی به آب بخون بخور...به آب سماور بخون تا همسرتم بخوره...امتحان شدس این راه