2777
2789
عنوان

به این خبر اعتقاد دارید باور میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 72 پست

اینا تا چیزی نباشه نمیگن

مثلا زامبی ها ، ویروسشو ساختن و به موقعه اش علیه ما انسانها استفاده میکنن تا جمعیت جهان و‌کنترل کنن.

یابا ویروس کروناعمدا  ۹۰۰ ملیون نفرو به کشتن دادن 

یوفوها و فرازمینی ها خیلی وقته وجود دادن ، در اصل فرازمینی ها دارن روی ما تحقیق میکنن نه ما روی اونا

شب خوش🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حال اونایی ک میگن مهم نیست رو دوست دارم، اتفاق به این مهمی به این مهمی به این مهمی رخ داده، بزرگ ترین کشف بشر رخ داده ی سریا میان میگن مهم نیست چطوری براتون نهم نیست آخه؟!  چی براتون مهمه خدایی؟! 

از بس کره زمین رو آباد کردیم حالا میریم سراغ بقیه😁😐  فک نکنم هنوز سیاره ای رو پیدا کرده باشن ...

چرا خیلی سیاره ها هست پیدا کردن با تطبیق نود درصدی هشتاد درصدی 

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

صد در صد جایه‌ دیگه‌ حیات وجود داره 

جنین وقتی داخل شکوه. مادره فکر می‌کنه فقط اون وجود داره دنیایی بزرگتر از شکم مادر وجود نداره‌ بعد میاد به دنیایی به این بزرگی حالا فکرشو بکن ما کجا می‌خوایم بریم😍

وقتی سیاره دیگه آیی وجود داره پس موجودات دیگه آیی از جمله انسان هم هست ما نمی‌دونیم کجان‌...

ما خیلی وقته میدونیم اینارو 

ولی همیشه مسخره میشدن این حرفا 

الانم دارم میگم ،فرازمینی و فصایی و اینا چرته 

اینا با اجنه ارتبط دارن 

دارن علنی میکنن 

چون کشوریه که با ترس حکومت کرده، حالا که داره افول میکنه میخواد با این قضیه بترسونه و یجورایی داره دست و پا میزنه.. 

حالا ببینید همین پست رو چند نفر مسخره میکنن

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
حال اونایی ک میگن مهم نیست رو دوست دارم، اتفاق به این مهمی به این مهمی به این مهمی رخ داده، بزرگ تری ...

دقیقاا 

این خبر واقعا عجیب و ترسناکه 

من واقعا کنجکاوم

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
از بس کره زمین رو آباد کردیم حالا میریم سراغ بقیه😁😐  فک نکنم هنوز سیاره ای رو پیدا کرده باشن ...

میخوان برن فضا رو هم به چوخ بدن😂

اولش باید ما ایرانیا بریم واسه نابود کردن خوب بلدیم

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
ینی ادما اونجا زندگی میکنن؟

😂

عزیزکم گفته شده حیات وجود داره 

یعنی امکان داره موجوداتی متعلق به همون سیاره اونجا باشن و زندگی کنن 

و در صورت نابودی زمین شوت شیم اونجا

البته ما رو که نمیبرن ولی

پس اشرف مخلوقات چی میشه؟🙄🙄

آیا ما واقعا اشرف مخلوقاتیم ؟ 

هر چی بیشتر زمان میگذره و علم پیشرفت میکنه نظریه های قبلی همه زیر سوال میرن مثل بیگ بنگ

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️             

بعید نیست راست باشه ولی شایدم میخوان سر ملت رو گرم کنن و یه گند دیگه به دنیا بزنن، یه جنگ دیگه شرو کنن یا چنین چیزی 

صحبت بشقاب پرنده ها سالهاست که بوده و یه تئوری این بوده که مربوط به پروژه های محرمانه ناساست و میخوان مردم رو از فضائیا بترسونن که کسی از کارشون سر در نیاره

به قول کریستوفر نولان که سازنده فیلمای فضائیه: تصور وجود آدم فضایی ها ترسناکه اما تصور این که ما تنها ساکنان هوشمند این جهان هستی باشیم هم ترسناکه 

چرا خیلی سیاره ها هست پیدا کردن با تطبیق نود درصدی هشتاد درصدی 

برای من یه سواله چرا هر چی بشقاب پرنده و فرازمینی و یوفو بوده تو امریکا فرود اومده🙂🙂🙂

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی