2777
2789
عنوان

به این خبر اعتقاد دارید باور میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 72 پست

مثل همون جلسه ها که از سفر به ماه دادن ؟؟ 😀😀 آمریکا یی ها تو فیلم تن باز معلوم نیست واسه کدوم ملت نقشه ریختن

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برام اهمیتی نداره واقعا 

ولی فکر میکنم آفرینش خیلی گسترده و عظیم تر از کره زمین باشه

بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت می‌برم. من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..
پس اشرف مخلوقات چی میشه؟🙄🙄

زندگی واقعا عجیبه به این خبر فک کنی خیلی ترسناک به نظر میاد 

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
ینی ادما اونجا زندگی میکنن؟

موجودات دیگه 

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
بله منم قطعا اعتقاد دارم  ولی هیچ خبری نبود و هی تکذیب یهو اینجوری شده خیلی خوشحالم و خیلی عجی ...

یک برنامه و هدفی پشتش هست در هر صورت، اونا یک مشت سیاستمدار هستن و ما ...

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
خوب اگه اونا آدم هستند  اونا هم اشرف مخلوقاتن دیگه

آدم که نه فک نکنم 

از بس کره زمین رو آباد کردیم حالا میریم سراغ بقیه😁😐 

فک نکنم هنوز سیاره ای رو پیدا کرده باشن که مثل زمین بهترین شرایط حیات رو داشته باشه 

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️