2777
2789
عنوان

به این خبر اعتقاد دارید باور میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 72 پست
برای من یه سواله چرا هر چی بشقاب پرنده و فرازمینی و یوفو بوده تو امریکا فرود اومده🙂🙂🙂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂چرا ابر قهرمانا فقط مال امریکان

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعید نیست راست باشه ولی شایدم میخوان سر ملت رو گرم کنن و یه گند دیگه به دنیا بزنن، یه جنگ دیگه شرو ک ...

دوست دارم سریعتر معلوم شه

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
چرا خیلی سیاره ها هست پیدا کردن با تطبیق نود درصدی هشتاد درصدی 

درسته ،میدونم اینو منظورم اینه که مطابقت صد درصدی با زمین ندارن و تحت شرایطی باید به اونجا رفت 

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️             

برای من یه سواله چرا هر چی بشقاب پرنده و فرازمینی و یوفو بوده تو امریکا فرود اومده🙂🙂🙂

اینا موجودات غیره ارگانیک هستن همون جن خودمون ب عنوان فضایمعرفی میکنن تا ب وقتش به اهدافشان برسند .

نه خیال نکردم ولی خیلیا این خیال رو دارن 

میدونی انقد خبری نبوده 

ناباور شدن

2790
2778
2791
2779
2792