2777
2789
عنوان

وجدان کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 38 پست
چرا به آموزشگاه نمیگی؟ منم آموزش رانندگیم افتاد تو شلوغی های گرونی بنزین، مربیه علنا جلوی من به یکی ...

من واقعا نمیتونم کنار بیام

ما برای هزارتومن پولمون رحمت میکشیم

حق کسیو نمیخوریم که مثل اونا پول برامون علف خرس باشه

جدا از اون که اون زنک یه حیف نون و حروم خور مفت خور هسش عزیزم شما هم کارت جای تامل داره  به نظ ...

آموزشگاه نزدیک خونمه عزیزم

واسه همین میرم اینجا

خیلیم معروفه و کلی هنرجو داره

اما متاسفانه فقط حرمخوری بلدن

من یه چیزایی از قبل بلد بودم 

ولی این خانم اصرار داره ضعیفی بااینکه با ماشین خودم تمرین میکنم خانوادم میگن عالیه من پدرم پایه یک داره و خودش ۲۰ سال پیش به خیلیا آموزش میداد

ایشون از رانندگیم خیلی تعریف میکنه

اما مربی بی وجدانم که بزور مربی شده بهم میگه ضعیفی تا جلسه اضافه بردارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آموزشگاه نزدیک خونمه عزیزم واسه همین میرم اینجا خیلیم معروفه و کلی هنرجو داره اما متاسفانه فقط حر ...

معروف هس که باشه 

الکی اسم در کرده 

نزدیک هس که باشه 

همون جلسه اول دوم که دیدی اذیتی و فقط پول میکَنَن ازت باید کَنکِل میکردی 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
معروف هس که باشه  الکی اسم در کرده  نزدیک هس که باشه  همون جلسه اول دوم که دیدی اذ ...

من صداشونو ضبط کردم 

تموم حرفایی که بهم زده از همون دقیقه اول آموزش

تا آخرش رو دارم 

همه رو بعنوان مدرک نگه داشتم همه رو میبرم شنبه تحویل آموزشگاه میدم تا تکلیف این دزد سر گردنه رو مشخص کنه

این خانم متاسفانه با مدیر آموزشگاه سر وسر داره با وجود اینکه همسر و بچه هم داره

کسی که به خانوادش رحم نمیکنه به مردم رحم میکنه

واسه همین میترسم مدیرآموزشگاه ترتیب اثر نده

تقصیر خودتونه که اجازه میدین اینطوری باهات رفتار بشه حالا داری میپرسی جلسه اضافی برم  منم همچی ...

میگه هنرجو دارم ولی با هنرجوهای قبل من اینکارو نمیکنه وقت من رو برای اونا استفاده میکنه مثلا همین امروز بیست و سه دقیقه از وقت من رو صرف هنرجوی قبلی کرد و من همونجور الکی پشت ماشین نشستم

مادام اعتقادات دیگرانو به تمسخر میگیره

گناهشو نمیشورم به منم ربطی نداره خودش میدونه و خدای خودش

من کلا آدم خسیس و حسابگری نیستم ولی این خانم هی میخنده و فکر میکنه که من مثل خودش یه احمقم

این زرنگ بازیش داره من رو دیوونه میکنه

من صداشونو ضبط کردم  تموم حرفایی که بهم زده از همون دقیقه اول آموزش تا آخرش رو دارم  هم ...

وای فکر کنم نمیده و تازه برات شر درست کنه 

ببین همون رکورد صدا هم میگن قانونی نیس که 

چی بگم والا 

ولی یه کاریش کن انشالا حقتو بگیری 

چقدر بعضیا پست فطرت هستن 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
وای فکر کنم نمیده و تازه برات شر درست کنه  ببین همون رکورد صدا هم میگن قانونی نیس که  چی ...

اگه خودش اجازه بده میشه من ازش پرسیدم و گفت میتونی صدامو ضبط کنی که به اصطلاح جلسات برات تکرار بشه

و این حرفش تو اون رکورد هست

چون خودش اجازه داده بعید میدونم مشکل داشته باشه

البته من بهش نگفتم که صدات رو رکورده

ولی خب به هر حال خودش اینطور خواسته گویا هراسیم نداره

من به این راحتی از این آدم نمیگذرم 

من به خاطر همین پول کلاسا رو قسط بندی کردم که اگه مشکلی پیش اومد بتونم پیگیری کنم الان نصف پول کلاسا رو باید جلسه آخر تسویه کنم

اگه  مدیرآموزشگاه پیگیری نکنه منم پول آموزشگاهو نمیدم

شده میرم همه جا هم شکایت میکنم

باید درس عبرتی بشه برای اینجور آدمای پست و دزد

فدات عزیزم خدا جای حق نشسته

این سرطانها باید از اجتماع ریشه کن بشن

میگه هنرجو دارم ولی با هنرجوهای قبل من اینکارو نمیکنه وقت من رو برای اونا استفاده میکنه مثلا همین ام ...

به این جور ادما میگن سواستفاده گر

از اول باهاش برخورد میکردی نمیتونست اینطوری رفتار کنه

وای فکر کنم نمیده و تازه برات شر درست کنه  ببین همون رکورد صدا هم میگن قانونی نیس که  چی ...

به هرحال مدیرآموزشگاه باید به پول

و آبروی خودشم فکر کنه

فکرنکنم خانوادش از اینکه بفهمن داره خیانت میکنه  اونم با یه زن که سنش نصف اونه خوشحال شن 

به هرحال خیلی زشته سرپیری و معرکه گیری 

اونم معرکه گیری تو ۶۸ سالگی...

همسر این خانمم باید یه فکری به حال خانمش بکنه که با همه در ارتباطه 

نمونش یه مربی دیگه که ۲۷ ساله هست و ۱۰ سال ازش کوچیکتره

از این متنفر بودم که زندگیو کسیو بهم بریزم و آبروی کسیو ببرم

اما واقعا این آدم داره من رو به اینکار واردار میکنه

من اعتراف میکنم که اولین باره که فردی به این شدت وقیح دیدم

اگه خودش اجازه بده میشه من ازش پرسیدم و گفت میتونی صدامو ضبط کنی که به اصطلاح جلسات برات تکرار بشه ...

انگل خون خواره طرف 

خب پس عالی شد خودشم اجازه داده 

ببین با زبون نرم به مدیر آموزشگاه بگو به به حالت مظلومانه 

اما بازم احتمال داره ازش دفاع کنه 

خودم به شخصه شده دوبله هزینه میکنم ولی اینجور آدما رو  سرماتحتشون مینشونم 

خیلی کثیف و رذل هستن به حق خودشون قانع نیستن نه به پول نه به شوهر نه به.... همش به مال بقیه چشم دارن درست مثل انگل  

دلم میخواد بدونم اگه مثل خودش یا یکی بدترش باهاش رفتار کنیم حالش گرفته شه میخواد چی کار کنه؟؟؟ 

باید برام جلسه اضافه بذاره من سر جمع اگه حساب کنی ۴ جلسه هم نرفتم

فکر نکنم قبول کنه 

مگر اینکه باهاش طی کرده باشی باید همون موقع که وقتت رو هدر میداد اعتراض میکردی

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞