2789
عنوان

وجدان کاری

186 بازدید | 38 پست

سلام دوستان گلم

عزاداریاتون قبول درگاه حق 

بچه ها من ۹ جلسه اس که میرم آموزش رانندگی این خانم از جلسه اول هی داد و بیداد میکنه و اینقدر تو گوشم دادمیزنه که اصلا نمیفهمم چی میگه همش غر میزنه که مراقب ماشین باش تو چاله نرو و این چیزا بگذریم

این خانم از جلسه اول همیشه ۱۰ دقیقه دیرتر شروع میکرد و ۱۰ دقیقه زودتر کلاس تموم میشد این هیچی جدیدا یه ربع یا بیست دقیقه کم میکنه به بهونه بانک یا تلفن زدن به بچه هاش یا اینکه به یه هنرجوی دیگه آموزش میده

از اونورم به بهونه آرایش ۵ تا ده دقیقه وقتمو میگیره آخرسر بجای اینکه بیشتر بمونه زودترم تمرینو تموم میکنه من ۴ میلیون و خورده ای پول کلاس دادم

در واقع جلسه ای بیشتر از ۳۰۰ تومن میفته که با یه حساب سرانگشتی دقیقه ای بالای ۴۰۰۰ تومن میفته کم کم اگه هر جلسه نیم ساعت کم بشه میشه میشه ۱۲۰ هزارتومن که ۱۲ جلسه میشه تقریبا یک و نیم میلیون 

میخوام بگم چقدر بعضی آدما بی وجدانن من که راضی نیستم تو این شب های عزیز میسپارم به خدایی که اون بهش اعتقادی نداره ولی من عمیقا بهش ایمان دارم و اینم میدونم که زمین گرده آدم باید وجدان داشته باشه این پولا به کسی وفا نکرده کاش اینجور آدما برن جیب مردمو بزنن ولی اینجوری دزدی نکنن خواهشا تو هر حرفه و جایگاهی  که هستید خدا رو فراموش نکنید و وجدان کاری داشته باشید 

و اینکه درآخر بنظرتون شنبه چجوری باهاش برخورد کنم چون بهم گفت جلسات اضافه هم بیا چون اینجوری یاد نمیگیری

جلسه اضافه رو لاقل با یکی دیگه بردار این اگه میتونس یاد بده خو تا حالا یاد گرفته بودی

تموم بیمارستان پر شده بوده از جیغ دختری که بخاطر شیمی درمانی نمیذاشت موهاشو کوتاه کنن میگفت عشقم موی بلند دوست داره🖤🖤🖤🍭        ی خورده اعصاب ندارم کاری نکنید بحثمون بشه که اونوقت دهنتون صافه بااحترام😁😁🍭     خانم معلم آیندم هر کی سوالی درباره دانشگاه فرهنگیان داره پاسخ گو هستم😉🍭   راستی آبنبات مخصوص منه دست نزن مرسی اه🤨😒🍭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای منم ی مربی خانوم داشتم خوب نبود طوری زدم کرد که ادامه ندادم بیشتر از ۷ ساله مشکل از خودم بود باید عوضش میکردم

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

چرا به آموزشگاه نمیگی؟

منم آموزش رانندگیم افتاد تو شلوغی های گرونی بنزین، مربیه علنا جلوی من به یکی دیگه از مربیا گفت به آموزشگاه گفته با این وضع منم کمتر ماشینو روشن میکنم. هی میگفت وایسا آب بخورم، وایسا استراحت کنیم و... . ولی خب من دیگه جلسات آخرم بود چیزی نگفتم‌.

جدا از اون که اون زنک یه حیف نون و حروم خور مفت خور هسش عزیزم شما هم کارت جای تامل داره 

به نظرم قبل از کلاس رانندگی خوب میبود خودت با همسرت یا پدرت حسابی رانندگی تمرین میذاشتی کتابم میخونی و فقط واسع مدرک میرفتی آموزشگاه تا اذیت نشی 

به علاوه برای مربی و اموزشگاهت تحقیق میکردی یا اگه امکانش بود عوض میکردی 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

تقصیر خودتونه که اجازه میدین اینطوری باهات رفتار بشه حالا داری میپرسی جلسه اضافی برم 

منم همچین موردی داشتم خیلی رک بهش گفتم چون ۱۰ دقیقه دیر کردین ده دقیقه دیگه تا ساعت پایان اضافه بشه باید از حقت دفاع کنی بعدش معلم مرد بردار اکثر زنا متاسفانه اینجوری بودن منم تجربه کردم

اولا دختر خوب نفرین و ناله مال وقتیه که به ما زور میگن و ما هیچکاری از دستمون برنمیاد

الان شما از اولین جلسه که کم کاری کرد باید جدی بهش تذکر میدادی 

اگر هم خواستی ساعت اضافه برداری با این دیگه برندار ترجیحا با مربی مرد برو یه همراه ببر

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
اول حرفتو بهش بزن و حقتو بخاه بعد بسپار بخدا.خدا هم خوشش نمیاد ادم نتونه از حقش دفاع کنه

آره بهش میگم 

دزدی هم حدی داره

جوری رفتار میکنه انگار ارث باباشو خوردم جا اینکه من طلبکار باشم اون طلبکاره