سلام دوستان گلم
عزاداریاتون قبول درگاه حق
بچه ها من ۹ جلسه اس که میرم آموزش رانندگی این خانم از جلسه اول هی داد و بیداد میکنه و اینقدر تو گوشم دادمیزنه که اصلا نمیفهمم چی میگه همش غر میزنه که مراقب ماشین باش تو چاله نرو و این چیزا بگذریم
این خانم از جلسه اول همیشه ۱۰ دقیقه دیرتر شروع میکرد و ۱۰ دقیقه زودتر کلاس تموم میشد این هیچی جدیدا یه ربع یا بیست دقیقه کم میکنه به بهونه بانک یا تلفن زدن به بچه هاش یا اینکه به یه هنرجوی دیگه آموزش میده
از اونورم به بهونه آرایش ۵ تا ده دقیقه وقتمو میگیره آخرسر بجای اینکه بیشتر بمونه زودترم تمرینو تموم میکنه من ۴ میلیون و خورده ای پول کلاس دادم
در واقع جلسه ای بیشتر از ۳۰۰ تومن میفته که با یه حساب سرانگشتی دقیقه ای بالای ۴۰۰۰ تومن میفته کم کم اگه هر جلسه نیم ساعت کم بشه میشه میشه ۱۲۰ هزارتومن که ۱۲ جلسه میشه تقریبا یک و نیم میلیون
میخوام بگم چقدر بعضی آدما بی وجدانن من که راضی نیستم تو این شب های عزیز میسپارم به خدایی که اون بهش اعتقادی نداره ولی من عمیقا بهش ایمان دارم و اینم میدونم که زمین گرده آدم باید وجدان داشته باشه این پولا به کسی وفا نکرده کاش اینجور آدما برن جیب مردمو بزنن ولی اینجوری دزدی نکنن خواهشا تو هر حرفه و جایگاهی که هستید خدا رو فراموش نکنید و وجدان کاری داشته باشید
و اینکه درآخر بنظرتون شنبه چجوری باهاش برخورد کنم چون بهم گفت جلسات اضافه هم بیا چون اینجوری یاد نمیگیری