2777
2789
عنوان

وجدان کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 38 پست
انگل خون خواره طرف  خب پس عالی شد خودشم اجازه داده  ببین با زبون نرم به مدیر آموزشگاه بگ ...

آره واقعا 

ضبط صدا هم که با اجازه خودش بوده دستش به هیچ جا بند نیست

من فکر نمیکنم به خاطر اون  زن بخواد آبروی خودشو و آموزشگاهشو به خطر بندازه

چون اصلا ارزششم نداره

ولی باید اخراج بشه این آدم

میدونی میخوان کمبوداشونو با دزدیدن از بقیه جبران کنن

آره واقعا  ضبط صدا هم که با اجازه خودش بوده دستش به هیچ جا بند نیست من فکر نمیکنم به خاطر اون ...

اون مدیر آموزشگاه رو هم اذیت کن 😂ببین بذا سمتت بیاد آتو بگیر ازش به خونواده ش اطلاع بده بعد این که مدرکت اومد 🤣به نظرم حقشه 😈

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

فکر نکنم قبول کنه  مگر اینکه باهاش طی کرده باشی باید همون موقع که وقتت رو هدر میداد اعتراض میک ...

قبول نکنه منم از پولی که باید بهش بدم کم میکنم

از دو میلیونی که مونده بهش ۶۰۰ تومن میدم میخوام ببینم چیکار میکنه

اون مدیر آموزشگاه رو هم اذیت کن 😂ببین بذا سمتت بیاد آتو بگیر ازش به خونواده ش اطلاع بده بعد این که ...

تو صداهای ضبط شده به اندازه کافی واسه خیانتاشون مدرک هست یه حرفایی زدن که فقط دلم میخواد یچی بشه بذارم کف دست خانواده هاشون😂🤐😐😑

سو استفاده گری واسه یه لحظشه  این رسما دزدی و حروم خوریه

یه چندتا پیام اخرو خوندم دختر نمیخاد از حقت بگذری نه آتیشی بشی موضوع اونقد سختی نیست محترمانه و محکم هم از مربیت بخاه درست اموزشت بده اگر پررویی کرد به آموزشگاه بگو..حالا دیگه مشکلت حل نشدم بلاخره تو تلاشتو برا حقت کردی بقیش بسپار به خدا اینقد خودتو عذاب نده

تو صداهای ضبط شده به اندازه کافی واسه خیانتاشون مدرک هست یه حرفایی زدن که فقط دلم میخواد یچی بشه بذا ...

خیلیم عالی😈😈😈😁

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
یه چندتا پیام اخرو خوندم دختر نمیخاد از حقت بگذری نه آتیشی بشی موضوع اونقد سختی نیست محترمانه و محکم ...

راستش عزیزم من خیلی سعی کردم باهاش محترمانه حرف بزنم اما اون همش داد و هوار میکشه اینجور آدما برای شنیدن حرف حق گوشاشون ناشنوا هست دیگه حرف زدن باهاش فایده نداره باید از آموزشگاه پیگیری کنم

من نمیتونم  از آدمی که تو کار کم میذاره ببخشم تا تهش پیگیری میکنم حتی اگه قرار باشه آموزشگاه تعطیل شه

راستش عزیزم من خیلی سعی کردم باهاش محترمانه حرف بزنم اما اون همش داد و هوار میکشه اینجور آدما برای ش ...

ویس اینا را بیخیال به نظرم .خودشون قطعا قبل از تو هم از این مربی مورد دیدن...کلا تو هیچ جایی نهایت خشمتو نشون نده من خودم ویسو نمیپسندم حالا خود دانی