2777
2789
عنوان

انرژی منفی تاپیکهای نی نی سایت

142 بازدید | 13 پست

مطالبی که گذاشته میشه اکثرا آدم را ناراحت میکنه از مشکلات زن و شوهری تا اختلافات خانوادگی و ... کاش تاپیکهای خوب بیشتر میشد تاپیکهایی که باعث خوشحالی خواننده بشود، تاپیکهایی که انرژی مثبت داشته باشه، کلا کمتر در اجتماع و اطرافیان و نی نی سایت بهانه ای برای شاد بودن و لبخند زدن پیدا میشه، دلم گرفته ...‌‌‌.

👌

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جو سایت به قدری منفی شده 

خانومی که زندگی ایده آلی داره 

از اتفاقات خوب و رابطه خوب زندگیش تاپیک نمیزنه

دلیلش هم کاملا واضحه 

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....

اینجا آدم افسردگی میگیره

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    

خوب یا بد اینجا ادما بدون این که شناخته بشن از مشکلاتشون میگن از درداشون از اتفاقای خوبشون از سوالای ممنوعشون از چیزاییی که تو دنیای واقعی نمیتونن بگن که به نظرم با تمام جنبه های بدش  خوبه 

درد و مشکل تو زندگی هممون هست کاریشم نمیشه کرد خدا به هممون کمک کنه

یکی تاپیک زده بود از رستوران گفته بود 

یکی دیگه تاپیک زد از کجا میارن میرن رستوران 

اینجا آنقدر بعضیا در سختی مالی یا خانوادگی هستند که دیدن خوشی بقیه براشون درده

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی