مطالبی که گذاشته میشه اکثرا آدم را ناراحت میکنه از مشکلات زن و شوهری تا اختلافات خانوادگی و ... کاش تاپیکهای خوب بیشتر میشد تاپیکهایی که باعث خوشحالی خواننده بشود، تاپیکهایی که انرژی مثبت داشته باشه، کلا کمتر در اجتماع و اطرافیان و نی نی سایت بهانه ای برای شاد بودن و لبخند زدن پیدا میشه، دلم گرفته ....
کاربر آقا هستم kindman سابق 😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه مدت تاپیک شاد میزنم و انرژی مثبت بهم میگفتن الکی خوش و خدا شاهده کامنت هایی که دریافت کردم اصلا جالب نبود دیگه نزدم ترجیع میدم فقط خواننده باشم تو این سایت
کاربر آقا هستم kindman سابق 😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....
خوب یا بد اینجا ادما بدون این که شناخته بشن از مشکلاتشون میگن از درداشون از اتفاقای خوبشون از سوالای ممنوعشون از چیزاییی که تو دنیای واقعی نمیتونن بگن که به نظرم با تمام جنبه های بدش خوبه
درد و مشکل تو زندگی هممون هست کاریشم نمیشه کرد خدا به هممون کمک کنه
حدود پنج سال پیش با کاربری دیگه عضو نی نی سایت بودم، مطالبی که گذاشته میشد تا حدودی بهتر بود داستانهای آموزنده، تجارب ارزشمند و ... آدم حس میکنه حال همه خراب هست
تو این چند سال اخیر خیلی مشکلات مردم زیاد شده. گاهی فکر میکنم اینهمه دعواهای خانوادگی که تو نی نی سایت هست درصد زیادیش هم به خاطر فشار زندگی میتونه باشه.